Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Και τώρα τι θα ….ψάχνουμε στους κάδους ; αλογοπροιόντα;



Μέχρι χθες …αγνοούσαν το τι συμβαίνει στην Μανωλάδα, και τώρα που το ανακάλυψαν  αποφάσισαν  τους να σταματήσουν να συνεργάζονται με την εταιρεία «Βαγγελάτος ΑΕ», οι επιστάτες της οποίας άνοιξαν πυρ κατά εργατών στη Μανωλάδα, και το κοινοποιούν στο Διαδίκτυο. Οι μεγάλες αλυσίδες super-market.
Οι εταιρίες «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Σκλαβενίτης» και  «Μetro» λοιπόν με επιστολή τους στο bloodstrawberries.wordpress.com . έχουν λένε ήδη αποσύρει τα όποια προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας από τα ράφια τους, διακόπτοντας τη συνεργασία τους…… και θα στραφούν στην…  εισαγωγή. Θα κρατήσουν τα λεμόνια Χιλής, τα σκόρδα Πακιστάν, τα πορτοκάλια Παραγουάης  τα αυγά Τουρκίας, και άλλα πλανητικά καλούδια.   
  
Και το λέει ποιος; O βασιλιάς της διαπλοκής τα Α.Β που όταν έκαναν προ μηνών στο Ηράκλειο το νέο πολυκατάστημα τους ανάθεσαν στον …δήμαρχο να τους βρει προσωπικό για ψηφοθηρικούς λόγους, και αυτός για… ευχαριστίες έκοψε την κεντρική λεωφόρο των 62 Μαρτύρων με δήθεν κυκλικό κόμβο προτεραιότητας , για να έχουν απρόσκοπτη  έξοδο στην λεωφόρο οι πελάτες του πολυκαταστήματος, κάνοντας να γελά και να κλαίει όλη η πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...