Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ήρθε η… ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ το άρμεγμα ΤΗς ΝΕΑς αγΕΛΛΑΔΑς.



Την ίδρυση του νέου …φορέα …είναι κολλητικός; με το όνομα «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» ανακοίνωσε η πατρόνα  Ανδρέας Λοβέρδος κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαληστοδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.).
Την ομιλία του στο Σπόρτιγκ παρακολούθησαν 1.200 άτομα, ανάμεσά τους εκπρόσωποι της «Δράσης» και της κίνησης «Δυναμική Ελλάδα», καθώς επίσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης.

Σύμφωνα με τον Λοβέρδο, το νέο κόμμα θα είναι …ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλή θέση για …παρτουζα.  θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ»…. και για τα οποία ασφαλώς φέρει μεγάλη ευθύνη. 

«Παίρνουμε εκ νέου σήμερα, εδώ, την πολιτική πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους και όλες τις δυνάμεις του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς: Να πάμε μαζί»…στο φαγοπότι  είπε επισημαίνοντας ότι τα θέματα της πολιτικής ηγεσίας, καθώς και του Προέδρου του κόμματος είναι ανοικτά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς,… αλλά με όλα τα απορρίμματα,  όπου οι νέοι σωτήρες θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στην μάσα . Ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση, …αφού μας έχει πέσει . Τέλος ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ» είπε.

Δεν θέλουμε ρε παλιοκαριόληδες νέους σωτήρες για να μας σώσουν από τους…. Σωτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...