Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Σιγά μην σε ρωτήσουμε …Λετονίσκο και ποιον να ψηφίσουμε.



Είναι τόσο άθλιοι που θέλουν να μας επιβάλλουν και ποιους να εκλέγουμε. Το αν συμφωνούμε η διαφωνούμε με τις πρακτικές της χρυσής αυγής δεν είναι θέμα ..που μπορεί να μας κάνει να ζητάμε την απαγόρευση και ακύρωση 1.000.000  ψηφοφόρων. Η ψήφος πρέπει να είναι ιερή και σεβαστή, μας αρέσει δεν μας αρέσει, γιατί διαφορετικά  μετακυλάμε σε… δικτατορία.
Ο πανηλίθιος δήθεν Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μουίζνιεκς με δηλώσεις του στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, ζητεί την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής λόγω αυξανόμενων ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή, δήλωσε, συνιστά σοβαρή απειλή για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Ποια δημοκρατία ρε καραγκιοζίσκο; Μερκελικό προτεκτοράτο γίναμε. «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κανονικό δημοκρατικό πολιτικό κόμμα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Είναι σαφές πως όταν μέλη του κοινοβουλίου εμπλέκονται σε πράξεις βίας, σημειώνει ο Λετονός αξιωματούχος, που δεν ξέρει τώρα τίποτα από ναζί. Ξέχασε την λετονικη ναζιστική μεραρχία και τι αποτρόπαια έπραξε. Από ναζιστές δεν δεχόμαστε  μαθήματα δημοκρατίας κύριε γερμανόδουλε..
Ως πρώτο βήμα ο κ. Μουίζνιεκς ζητά την ατομική ποινική δίωξη όσων μελών της Χρυσής Αυγής έχουν διαπράξει αδικήματα και σε επόμενο στάδιο την εκκίνηση διαδικασιών για κήρυξη του κόμματος εκτός νόμου. Ο μέγας δημοκράταρος Σχολιάζει ότι είναι ξεκάθαρα νόμιμο και πιθανό να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή, κάνοντας χρήση τόσο του ελληνικού όσο και του διεθνούς δικαίου.
Οι δηλώσεις Μουίζνιεκς ακολουθούν τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα που υπογραμμίζει μια σειρά περιστατικών κατά τα οποία «μετανάστες έχουν σκοτωθεί, υποστεί βία ή ταπείνωση από μέλη του νεοναζιστικού κόμματος», όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Ο κ. Μουίζνιεκς επισημαίνει ότι το κύμα επιθέσεων κατά αλλοδαπών στην Ελλάδα δεν μπορεί να αποδοθεί μόνο στην άνοδο της ακροδεξιάς, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα του ρατσισμού υπήρχε πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς αναφέρονται στην επιχείρηση Ξένιος Δίας των ελληνικών Αρχών ως παράδειγμα των πιο δύσκολων συνθηκών για την παραμονή μεταναστών στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...