Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ποιος θα πάρει το εκατομμυριάκι;



Η βασική λένε  πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, δόθηκε από τη πωλήτρια που είδε το όπλο του Μαζιώτη, όταν αυτός μπήκε σε ένα κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθήνας. Η συγκεκριμένα γυναίκα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο άνδρας που μόλις έφυγε από το κατάστημά της έχει πάνω του όπλο και ότι μάλλον είναι και μεταμφιεσμένος.... .... άρα είναι και αυτή που πρέπει να πάρει το 1.000.0000 €  και όχι το… ταμείο αλληλοβοήθειας μπάτσων, που κάποιοι θέλουν να σπρώξουν .
Για να μην πούμε τα όσα γλοιώδη ακούμε από το πρωί για τα «παιδιά» που με κίνδυνο της ζωής τους τα έβαλαν με τον σκληρό τρομοκράτη και άλλες μαλακίες.

Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτή την δουλειά. Είναι μέσα στα καθήκοντα τους. Δεν θα πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα και το καθήκον του καθενός.

Ο Νίκος Μαζιώτης από τις 22 Ιανουαρίου 2014 ήταν επικηρυγμένος με το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, του τότε Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Με την ίδια απόφαση έχουν επικηρυχτεί επίσης η σύντροφος του Μαζιώτη, Παναγιώτα Ρούπα, ο Χριστόδουλος Ξηρός καθώς και οι δράστες τις διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Αττικής. Σύμφωνα με την επικήρυξη «η αμοιβή καθορίζεται στο ποσό του (1.000.000) ευρώ, για καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ενώ σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου«.
Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. «σβήνει» ένα όνομα από την λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στην Ελλάδα και οι οποίοι είναι επικηρυγμένοι για το ίδιο ακριβώς ποσό.
Δείτε τους άλλους πέντε που αποτελούν τη... λίστα του ενός εκατομμυρίου
Πόλα Ρούπα
Εκτός του 43χρονου τρομοκράτη με επικηρυγμένη για ένα εκατ. ευρώ είναι και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί του πριν από δύο χρόνια όταν και παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί.
Χριστόδουλος Ξηρός
Στον «κλειστό» αυτό κλαμπ ανήκει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χριστόδουλος Ξηρός, το εξαφανισμένο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, ο οποίος καταζητείται από τις 7 Ιανουαρίου. Η επικήρυξή του έγινε μετά το βίντεο -μανιφέστο στο οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του στο αντάρτικο πόλης.
Δύο δράστες της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Με 1 εκατ. ευρώ έχουν επικηρυχθεί και οι δύο δράστες της δολοφονίας Φουντούλη -Καπελώνη, που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Την επίθεση έχει αναλάβει η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».
Βασίλης Παλαιοκώστας
Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο διαβόητος δραπέτης, Βασίλης Παλαιοκώστας, ο μετρ των αποδράσεων ο οποίος επίσης καταζητείται. Ο Παλαιοκώστας έχει επικηρυχθεί όταν εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο πακέτο -βόμβα που εστάλη στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου σκοτώθηκε ο υπασπιστής του Γ. Βασιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...