Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τώρα οι συνδικαληστές κάνουν πάσα στον Κοσμάκη το θέμα της πώλησης



Ολοκληρώνεται απόψε η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, οι οποίοι σκοπεύουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές κινητοποιήσεων. Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι.
Ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΔΕΗ. Μετά την συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων αποφασίστηκε να σταματήσει αυτός ο αγώνας των κινητοποιήσεων με τις απεργίες και τις διακοπές ρεύματος και να συνεχιστούν με άλλες μορφές οι αντιδράσεις. Μετά από αυτη την εξέλιξη οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις θέσεις τους και σήμερα το βράδυ στις 12 ολοκληρώνεται και η 48ωρη που είχε κηρυχθεί. 
Στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλες μορφές, ενώ οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ καλούν την ΓΣΕΕ, τον ελληνικό λαό και άλλους φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλίες με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης. 

Πως το λένε. Καλοί οι αγώνες αλλά καλύτερο το παντεσπάνι μας. Μόλις ήρθαν τα φύλλα επίταξης χέστηκαν επάνω τους, φοβούμενοι τυχόν απόλυση τους.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...