Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αντί για τον Κορυδαλλό βρέθηκε στη Σπηλιά της Μυκόνου.



Χαλαρός και ευδιάθετος ο διαβόητος Θωμάς Λιακουνάκος που κρατά πολλούς πολιτικούς από τους όρχεις, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των επισκέψεων στους ανακριτές και γλύτωσε την προφυλάκιση έκανε και πάλι την εμφάνισή του στην κοσμική Μύκονο.
O βαρώνος των εξοπλιστικών εθεάθη στο ακριβότερο μαγαζί της Μυκόνου, τη Σπηλιά, παρέα με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone και νυν πλοιοκτήτη Γιώργο Κορωνιά. Ξέρετε αυτό το καλόπαιδο με τις παρακολουθήσεις και την.. ανεξιχνίαστη αυτοκτονία του στελέχους του.   

Όπως καταλαβαίνετε οι αστακοί που σερβίρονται στη Σπηλιά δεν έχουν καμιά σχέση με τα όσπρια που περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά το μενού στον Κορυδαλλό.

Ο Λιακουνάκος, αφεθεί ελεύθερος να ξεκοκαλίζει τα κλεμμένα στην Μύκονο και άλλου …με την επιβολή «σκληρής» χρηματικής εγγύησης 300.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απιστία στην υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος».
Η δικογραφία αφορά στην προμήθεια για τον στρατό παρεμβολέων και 11 κέντρων ακροάσεων, από την εταιρεία SONAΚ, συμφερόντων του κατηγορουμένου, έργο που φέρεται να μην ολοκληρώθηκε ποτέ, αν και είχε καταβληθεί προκαταβολή 35 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο. Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση αφορούν τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, της άμεσης συνέργειας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή. Την εν λόγω σύμβαση είχε ερευνήσει η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, η οποία είχε απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος συνολικά 19 ατόμων, ανάμεσά τους στον κ. Λιακουνάκο, στον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ, σε δύο πρώην γενικούς διευθυντές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε 14 αξιωματικούς του Στρατού που συμμετείχαν σε Επιτροπές αξιολόγησης του ΥΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...