Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Eχουμε ....ξεφύγει τελείως.



Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν χθες στον Πειραιά, ένας Αστυφύλακας και ένας Ειδικός Φρουρός για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και απόπειρα απάτης

Από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προέκυψε ότι μια 49χρονη γυναίκα μαζί με τον 34χρονο ειδικό φρουρό, με τον οποίο είναι συγγενείς εξ’ αγχιστείας, μετέβησαν τράπεζα του Πειραιά για ανάληψη 20.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό καταθέτη που είχε αποβιώσει προ τριετίας.

Για να διεκπεραιώσουν την παράνομη ανάληψη προσκόμισαν ψευδή υπεύθυνη δήλωση – εξουσιοδότηση, στην οποία ο αποβιώσας εφέρετο να εξουσιοδοτεί την 49χρονη για την ανάληψη.

Το γνήσιο της υπογραφής είχε βεβαιώσει ο ειδικός φρουρός με τη σιωπηλή συναίνεση του 26χρονου αρχιφύλακα, ο οποίος κατηγορείται ότι έδωσε την προσωπική του σφραγίδα και την σφραγίδα της Υπηρεσίας.

Οι ίδιες σφραγίδες είχαν χρησιμοποιηθεί σε ακόμα επτά ασυμπλήρωτες υπεύθυνες Δηλώσεις που προορίζονταν για μελλοντική χρήση.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και φωτοαντίγραφα αστυνομικών ταυτοτήτων, δημόσια πιστοποιητικά και ληξιαρχικές πράξεις, ιδιόχειρες σημειώσεις, διάφορα δημόσια έγγραφα καθώς και βιβλιάρια καταθέσεων και προσωπικά έγγραφα του αποθανόντος ημεδαπού και συγγενών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...