Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Oταν καπνίζει ο λουλάς» ….εσύ δεν πρέπει να μιλάς.





Την νεαρή κόρη του αδερφού του πρώην υπουργού της συγκυβέρνησης ως επικεφαλής της ΕΡΤ και υποψήφιου ευρωβουλευτή με το κόμμα της “Ελιάς”, δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, έχει συλλάβει εντός του λιμένα Μυτιλήνης, μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, η Ασφάλεια του Λιμενικού Σώματος, σε επιχείρηση προχθές το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Μαζί με την 22χρονη έχει συλληφθεί και ένας 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης σταμάτησαν την 22χρονη εντός του λιμένα του νησιού, προκειμένου να την υποβάλουν σε έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βρέθηκε στην κατοχή της μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε. Η κοπέλα τέθηκε υπό κράτηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για τη διενέργεια ελέγχου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν μεταξύ άλλων ποσότητες της ίδια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης βρίσκεται από τα ξημερώματα ο πατέρας της και δημοσιογράφος Μανώλης Καψής.

Τα ευρήματα στην κατοικία της 22χρονης

Η διενέργεια ελέγχου στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξεκίνησε έπειτα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Ύστερα από ελάχιστο χρόνο διαπιστώθηκε πως η 22χρονη κατείχε επιμελώς κρυμμένη εντός των ενδυμάτων της μια πλαστική συσκευασία περιέχουσα αποσπάσματα κάνναβης βάρους 21,75 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 53,8 γραμμαρίων
  • μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 9,9 γραμμαρίων
  • μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων
  • ένας σπαστήρας-τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης
  • μία γυάλινη πίπα καπνίσματος
  • μία ζυγαριά ακριβείας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ?? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ??

Ανώνυμος είπε...

Μπααα θα την καθαρίσει ο ΔΕΝΔΙΑΣ η ο Αθανασίου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...