Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κουλαξίδης Παναγιώτης λέγετε ο δάσκαλος - παιδεραστής .



Μην ξεχάσετε ποτέ το όνομα του, ούτε την φάτσα του..
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 47χρονου δασκάλου, που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μαθητών του σε χωριό των Σερρών.
Ο 47χρονος διώκεται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια της οποίας οι παθόντες δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της οποίας οι παθόντες συμπλήρωσαν τα 10 όχι όμως τα 15 έτη κατά συνήθεια, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.
Έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πρόκειται για τον Κουλαξίδη Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κρίθηκε αναγκαία από τον εισαγγελέα, "λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό των ενδείξεων ενοχής του κατηγορουμένου, την ένταση του δόλου του, την πρωταρχική ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, οι οποίες προσβάλουν τη γενετήσια ελευθερία και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας, καθώς και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμής της παρούσας.
Γενικότερα, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...