Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ωχ….Άρχισαν τα ..όργανα της κακιάς ψ..ηλής..



Δεν πρόλαβε καν να ανακοινωθεί επίσημα το όνομα Αβραμόπουλου και άρχισαν τα όργανα! Την πρώτη επίθεση την εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και γαμπρός της Ντόρας Μπακογιάννη αφού εδώ και καιρό είναι σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη και μάλιστα περιμένουν και το πρώτο παιδί τους.
Με ανάρτηση στο facebook λοιπόν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έγραψε: Άμα είσαι «κύριος τίποτα» έως και επίτροπος γίνεσαι σε αυτή τη χώρα!
Η στενή σχέση που διατηρεί πλέον ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με την οικογένεια Μπακογιάννη, χρέωσε απ' ευθείας στην πρώην υπουργό τη φαρμακερή ανάρτηση στο fb, κάνοντας έξαλλο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Δεν γνωρίζουμε αν ο υπουργός Άμυνας μίλησε απ' ευθείας με την κ. Μπακογιάννη ή μέσω τρίτων, η ουσία είναι ότι η ανάρτηση εξαφανίστηκε από τον «τοίχο» του Ανδρέα Παπαδόπουλου μέσα σε λίγες ώρες...
Τέτοια σχόλια που προϊδεάζουν για την καυτή εσωκομματική περίοδο που διανοίγεται από εδώ και μπρος. Μιλώντας στο usay.gr, στενή συνομιλητής της Ντόρας έλεγε χαρακτηριστικά ότι «για να φεύγει ο Αβραμόπουλος στις Βρυξέλλες σημαίνει ότι η ΝΔ τελείωσε και άρα επιλέγει την ασφαλή φυγή από την Ελλάδα και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Όσο για εμάς – εννοεί το στρατόπεδο της Ντόρας – από εδώ και μπρος δεν κάτσουμε ήσυχοι!» Και αυτό το τελευταίο συνεπάγεται πολλά καθώς το τελευταίο διάστημα εν όψει της πιθανής αξιοποίησής της η Ντόρα Μπακογιάννη είχε επιβάλει σιγή ασυρμάτου σε όλους όσοι συμμερίζονται τις απόψεις της και την κριτική που κάνει στις κυβερνητικές επιλογές. Και εφ' εξής αυτή η σιγή, αναμένεται να αλλάξει άρδην...

Χωρίς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, θεωρείται πλέον δημοφιλέστερη υπουργός η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού έχουν πάρει αυστηρή εντολή  τα ελεγχόμενα από τον θειο της Μ.Μ.Ε, για να μας την παρουσιάσουν  ως εξαιρετικά πετυχημένη στον τομέα του τουρισμού. Έτσι κλειδώνει η πρώτη θέση στην Α. Αθηνών και απομένει μια ακόμη., που παίζει για… πολλούς με προηγούμενο τον «μπάτσο» ΚΙΚΙΛΙΑ και τον.. φίλο των μπάτσων ΠΛΕΥΡΗ .Στις εκλογές θα γίνει… των Μ.Α.Τ το κάγκελο.  Δύσκολοι καιροί για το Μητσοτακέϊκο, που χάνουν με διαφορά…. στήθους.


Η Όλγα, τα μπουστάκια και ο ανδρικός θαυμασμός






  Ξεμπέρδεψε για 5 χρόνια με τον δελφίνο κι αρεστό στον ΣΥΡΙΖΑ... Με την Οικογένεια; "Αλήτη, προδότη, Σαμαρά..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περάσανε ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο Σαμαράς ήταν δήθεν ο καλός και η Ντόρα η κακιά τώρα είναι πλέον ο Σαμαράς είναι πολύ πιο κακός για τον λαό απο την Ντόρα αν τυχόν του κυρήξει το αντάρτικο κανείς δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του εκτός απο τον Ζήση του Antinews.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. Ο ...ΘΕΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ !

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο της Νέας τάξης τώρα το πραγματοποιεί πλήρως ο Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα συμφωνεί με την σιωπή της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...