Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Πως στο κάνω μάνα μου» και άλλα σοβαρά «πολιτικά εγκλήματα». Το φτύσιμο είναι λίγο.



Μια από τις πιο απαράδεκτες και ποταπές ενέργειες(τουλάχιστον όπως περιγράφεται στο δικόγραφο που δημοσιεύουμε αποκλειστικά) στα δικαστικά χρονικά της χώρας, συνετελέσθη κατά την ανακριτική διαδικασία του προηγούμενου Σεπτεμβρίου με τις διενεργούμενες συλλήψεις στελεχών, μελών καθώς και βουλευτών της Εθνικιστικής Οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”.

Ανάμεσα στις κατασχέσεις και στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, σύμφωνα με αγωγή “μαμούθ” που κατέθεσε ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, είναι και η άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του 34χρονου “σκληρού” της ακροδεξιάς παράταξης.

Στην περιγραφόμενη αγωγή και στο περιεχόμενο της, παραθέτονται ανατριχιαστικά στοιχεία καταπάτησης των στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων μιας ανθρώπινης προσωπικότητας ενώ γίνεται σαφέστατη αναφορά στην ωμή παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του Ηλία Κασιδιάρη. Ερωτικά μηνύματα(πολλά σκληρού και ακατάλληλου περιεχομένου)με τις ερωτικές του συντρόφους, με πρώην συντρόφους του καθώς και μηνύματα με φίλους του αλλά ακόμα και με μέλη του προσωπικού του περίγυρου, αποδελτιώθηκαν, απομαγνητοφωνήθηκαν και ενσωματώθηκαν στην ποινική δικογραφία! Σε δικογραφία η οποία κάποια στιγμή βγήκε κατά εξαιρετικά ύποπτο τρόπο σε φειγ-βολάν και μοιράστηκε λες και ήταν σήριαλ κινηματογραφικής ταινίας.

Αποτέλεσμα της διανομής ήταν δημοσιογράφοι, ανακριτές, εισαγγελείς, ακόμα και δικαστικοί κλητήρες και βέβαια όλοι οι δικηγόροι που ενεπλάκησαν με την υπόθεση-κατά την αγωγή- να πληροφορηθούν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε έρωτα στο κρεβάτι του με τις φιλενάδες του, τι του έλεγαν αυτές για την προσφερόμενη ερωτική απόλαυση που πιθανόν να είχαν, πως οι ερωτικές του σύντροφοι ένιωθαν κάθε φορά που ο βουλευτής κοιμόνταν μαζί τους και πότε θα έκλειναν το επόμενο ερωτικό ραντεβού και σε ποιο ακριβώς μέρος.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της “Κυριακάτικης Ελεύθερης Ώρας” που κυκλοφορεί στα περίπτερα.



250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ “ΣΚΛΗΡΑ” EΡΩΤΙΚΑ SMS ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- ΑΓΩΓΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΙΣ “ΘΕΟΥΣΕΣ” ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ- ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...