Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η μεγαλύτερη μπαρούφα όλων των εποχών από ποιον άλλο; Aπο τον… Μανιάτη .




Η ο πολιτικός παπάρας είναι βουνίσιος και δεν έχει δει ποτέ παραλία ,η είναι θεόστραβος, η βλαμμένος . Ποιος αιγιαλός και μπούρδες, που σε μερικές περιοχές έχουν βάλει τραπέζια και στην …θάλασσα. Άσε τις ομπρέλες και λοιπά καλούδια που σε συνεργασία με τους κλεπτοδημάρχους  ξεζουμίζουν τους λουόμενους , άσε που θέλεις …δάνειο για να πας για μπάνιο στην Αττική ,άσε που έχουν π.χ  μισό ευρώ το κατούρημα στο τέρμα θεού …Ελαφονήσι της Κρήτης.
Βρε πολιτικό βλήμα  δεν ξέρεις ότι ο αιγιαλός καθορίζετε στα  22 μέτρα από το χειμέριο κύμα . Μπορείς να μας πεις που γίνετε αυτό;  Οι φίλοι σου καταπατητές δεν έχουν αφήσει τίποτα… ακάλυπτο, και η κολοκυβέρνηση σου ασχολείται με το να βάλει φραγμούς και τσουχτερά πρόστιμα και στο… ελεύθερο κάμπινγκ.   

«Η περιβαλλοντική προστασία των ελληνικών ακτών δεν απαιτεί κανένα ειδικό νομοσχέδιο για αιγιαλό και παραλία, παρά μόνο συγκεκριμένες, απλές ρυθμίσεις θεσμικής και νομικής θωράκισης της χάραξής του και αξιόπιστης αποτύπωσής του σε χάρτες και διαγράμματα», δήλωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης...
Ο κ. Μανιάτης υπογραμμίζει ότι «μοναδικός στόχος των αναγκαίων ρυθμίσεων για οριοθέτηση και προστασία του αιγιαλού και της παραλίας θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου εργαλείου χάραξης του αιγιαλού, που θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της πιο κρίσιμης, από τις θεσμικές γραμμές, στο σύνολο της επικράτειας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με διαφανή, επιστημονικά και περιβαλλοντικά αξιόπιστο τρόπο».

Μια τρύπα στον... αιγιαλό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...