Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μην κουράζετε τόσο πολύ το μυαλό σας με τις… διαπιστώσεις. Θα σας μαλώσουν οι… μέντορες σας.



Σε αγώνα ενάντια στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία χρέους και προτεκτοράτο, καλούν τους πολίτες και τους φορείς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ. Κριτσωτάκης και Μ. Διακάκη, με αφορμή την...επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης του υφυπουργού Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ. Όπως αναφέρουν οι δύο βουλευτές, "η Ελλάδα από ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα μετατρέπεται σε μια αποικία χρέους και προτεκτοράτο με διορισμένο τοποτηρητή από τους δανειστές μας, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας, αλλά και όπως είχε ειπωθεί υπουργό αρμόδιο για θέματα Ελλάδας (!), Χανς Γιόακιμ Φούχτελ. Η επίσκεψη του στο Ηράκλειο την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το συντελούμενο έγκλημα του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, της εκποίησης όλων των σημαντικών και στρατηγικής σημασίας υποδομών αποτελεί πρόκληση για μια κοινωνία που υφίσταται καθημερινά και με τον πιο βάρβαρο τρόπο τις συνέπειες της ασκούμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής".
Πάντως από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Από… διαπιστώσεις όλα τα στελέχη του …σκίζουν . Το να τους πούμε να πάνε να γαμηθούν και αυτοί, μαζί με όλους τους άλλους προδότες, είναι το λιγότερο.

Ο δε …Φουχτελ-άκης, μαζί με το επιτελείο του  φρόντισε σήμερα να επισκεφτεί την Κρητηκαρχέσσα  Ντορίτα Μητσοτακη-Μπακογιάννη-Κουβελου κ.λ.π.  στο γραφείο της στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Τι δουλειά είχε η αλεπού στο παζάρι;  Ο θεος και η ψυχή τους τι βρώμικα κόλπα ετοιμάζουν στην Κρήτη.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΡΙΖΑ .......

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερή θωλοκουλτούρα έν .. δράση.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΧΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...