Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Στα σοβαρά τώρα… περίμεναν να τις αφήσουν ;



Ζωοκλοπή και χασισεμπόριο.. με ..κάμερες γίνετε;

"Σουρωτήρι" έκαναν άγνωστοι τα κουτιά με τις κάμερες καταγραφής στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε, πυροβολώντας τα με κυνηγετική καραμπίνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, τα περιστατικά πυροβολισμών αγγίζουν τα πέντε σε όλο το νησί, ενώ όπως σημειώνει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, οι κινήσεις αυτές αποτελούν ποινικό αδίκημα και εφόσον εντοπιστεί ο υπεύθυνος, μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ακόμα και με ποινή φυλάκισης. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι το νέο χτύπημα φανερώνει πως ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό, η υπόθεση εξετάζεται προκειμένου η ΕΛΑΣ να φτάσει στα ίχνη των δραστών που με αυτό τον τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αντίθεση τους στο μέτρο αυτό. Μέτρο, που σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς δεν εξυπηρετεί πουθενά καθώς ο μόνος χαρακτήρας που έχει, λένε οι οδηγοί, είναι η είσπραξη χρημάτων από τις κλήσεις που καταφτάνουν συχνά πυκνά στους οδηγούς και τονίζουν ότι αυτό που θα πρέπει πρώτα να επανεξεταστεί είναι τα όρια ταχύτητας στην εθνική οδό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...