Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Γιώργο κουράγιο. Σε θέλουμε όρθιο για να στα χώνουμε.



Στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου στο Μαρούσι εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη αργά το απόγευμα.
Ο κ. Καρατζαφερης παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά και αναμένεται την Κυριακή να εκδώσουν κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν.
Αναφορικά με την πορεία της υγείας του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, από το Γραφείο Τύπου του κόμματος ανακοινώνονται τα εξής:
Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.



Τι ακριβώς είναι το ισχαιμικό ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ επεισόδιο από το οποίο ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ χθες ο Καρατζαφέρης; 

 

Ιατρός: «Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είχε «Άγιο»!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H BΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...