Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ :«Από μία τέτοια κρίση βγαίνεις ή πιο φοβικός, ή πιο σοφός. ΠΡΟΣΠΑΘΩ το… δεύτερο.»


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: από Enikos_gr



«Δεν έχω πειστεί ότι ο Τσίπρας μπορεί να οδηγήσει το άρμα», ανέφερε ο αγνώριστος Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική του συνέντευξή στον ΣΚΑΪ.
«Νομίζω ότι υπάρχει δυσκινησία και δυσλεξία εις την περιγραφή των πραγμάτων. Με φοβίζει το ενδεχόμενο η Ελλάδα, σε αυτή την κρίση, να περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Στα σενάρια επιστροφής του ίδιου στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε: «Όχι. Ο Καρατζαφέρης δεν επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία», και αργότερα σημείωσε: «συνεργασία και συνύπαρξη-συνλειτουργία είμαι …ανοιχτός. Το φώναζα από το ’10». Βέβαια, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ενδιαφέρον των "δικών του παιδιών", όπως χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θάνο Πλεύρη.  Ακόμη, ερωτηθείς για το πολιτικό μέλλον του ΛΑΟΣ, τόνισε ότι το κόμμα του είναι ανοικτό σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ εκτίμησε πως θα γίνουν πρόωρες εκλογές αμέσως μετά την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μίλησε, επίσης, και για την περιπέτεια της υγείας του, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. «Από μία τέτοια κρίση βγαίνεις ή πιο φοβικός ή πιο σοφός. ΠΡΟΣΠΑΘΩ το… δεύτερο.», είπε. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για "ωραίο θάνατο", εξηγώντας πως "ο θάνατος είναι ωραίος, εάν μπορείς μετά να τον διηγηθείς". «Υπήρξαν “ζεστά” τηλεφωνήματα, όπως αυτό του νυν πρωθυπουργού, του πρώην πρωθυπουργού, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου, όταν ακόμα ήμουν στην ιατρική μονάδα, όλου του υπουργικού συμβουλίου.»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης ετοιμάζεται για νέες προδοσίες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .... ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝ . ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ .......
ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ .

Unknown είπε...

ETOIMOΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΝΤΑ . . . ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ.
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ;
ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ . . . 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...