Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Εάν του έδωσαν τόσα οι εκλεγμένοι φίλοι του, οι « άλλοι φίλοι » πόσα του έδωσαν;



Ρε τον μπαγάσα .Ξεπέρασε και τον… Καρα…μπ..έρη. Πολύ «μαύρη σακούλα» πρέπει να έπεφτε. Το κόλπο το αντέγραψε από έναν αρχηγό κόμματος που έλεγε.. πόσα θα μου δώσεις για να σε βάλω σε εκλόγιμη θέση. Δέχομαι και ποσοστό επί του μελλοντικού μισθού σου εάν δεν έχεις να μου τα σπρώξεις προκαταβολικά .  

Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' εξακολούθηση προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας, με πρότασή του προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Στο κείμενο της πρότασης του εισαγγελέα αναφέρεται ότι τα εν λόγω χρήματα (259.759 ευρώ) προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από την υπεξαίρεση που τέλεσε ο Παναγιώτης Σαξώνης, γίνεται αναφορά σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τον Μιχάλη Λεμούσια και επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του παραπάνω ποσού αναλήφθηκε από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο ο ισχυρισμός ότι το ποσό προερχόταν από χρηματικές προσφορές των εκλεγέντων υποψηφίων του συνδυασμού του Β. Παπαγεωργόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...