Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Έτσι μας καταδίκασαν σε ισόβια δεσμά.



Μεγάλη δικαστική κόντρα με ευθείες πολιτικές αναφορές, για το αν έπρεπε η χώρα να μπει στο Μνημόνιο ή όχι, καταγράφεται στο βούλευμα για τα διαβόητα ελλείμματα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Η απλή ανάγνωση του βουλεύματος είναι αρκετή για να καταδείξει το άγριο παρασκήνιο που εξελισσόταν στην κορυφή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ το 2009 και το 2010.
Το βούλευμα καταγράφει συνθήκες τριτοκοσμικής σοβαρότητας στη διακυβέρνηση της χώρας.
Οι συνθήκες αυτές, δυστυχώς, ενισχύονται από έγγραφα-ντοκουμέντα, που σε ανύποπτο χρόνο διακινήθηκαν στην κορυφή της κυβέρνησης.
Μια επιστολή που είχε σταλεί το κρίσιμο εκείνο διάστημα (Οκτώβριος του 2010) από τον αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Νίκο Λογοθέτη στο υπουργείο Οικονομικών, περιέγραφε ξεπούλημα της χώρας με υπόγειες συνεννοήσεις εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο (τότε) αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, που δικαιώνεται από το δικαστικό βούλευμα, αποκαλύπτει στην «Ε» το μεγάλο «στήσιμο» της Ελλάδας στα Μνημόνια με ένα μυστικό κόλπο της περίφημης Goldman Sachs. Για να γίνει το κόλπο αυτό διατέθηκαν «κάπου» στην Ελλάδα 265 εκατομμύρια δολάρια.
Το κόλπο (SWAP) της Goldman Sachs αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς αναδεικνύεται στο δικαστικό βούλευμα.
Τα γεγονότα, που, κατά το βούλευμα, έχουν ιδιαίτερη σημασία στην έρευνα για το αν κάποιοι κρέμασαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα:
Η Νέα Δημοκρατία προκήρυξε τις εκλογές του 2009 τον Αύγουστο και τις όρισε στις 4 Οκτωβρίου 2009. Θυμήθηκε να στείλει στις Βρυξέλλες το ύψος του ελλείμματος μόλις 48 ώρες πριν απ' τις εκλογές. Τελευταία εργάσιμη ημέρα. Δηλαδή Παρασκευή... Και το έλλειμμα ήταν... αριστούργημα! Μόλις 6%!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...