Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Για τον ρεθεμνιώτη κροκόδειλο χώρισαν οι Μπαλατσινου- Κωστόπουλος.



Σαν καλός πασόκος ο Κωστοπουλος θέλησε να πατρονάρει τον συγκρητισμό για τον φουκαρά τον κροκόδειλο που έχει μήλο της έριδος μεταξύ ρεθυμνιωτών και Ηρακλειωτών, αλλά η Μπαλατσινου σαν καλή Ηρακλειωτισα  στύλωσε τα… πόδια λέγοντας ότι πρέπει να μεταφερθεί για εξέταση στο ..Ηράκλειο. Έτσι ο μανωλιός από το φράγμα των ποταμών έγινε αιτία να υπάρξουν τα πρώτα θύματα στην …σώου μπιζ. Εάν ήταν όμως δημοκράτες θα πρότειναν να γίνει ένα δημοψήφισμα για το θέμα.
 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικος της περιοχής που είχε τα δυο ...κροκοδειλάκια τα άφησε στο φράγμα όταν άρχισαν να μεγαλώνουν και δεν ήξερε τι να τα κάνει .  Αυτό δείχνει όμως ότι είναι πλέον …Ρεθεμνιώτες. Την ίδια ώρα ειδικός ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας από το Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί στο φράγμα σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον μέχρι στιγμής έναν διαπιστωμένο κροκόδειλο, αλλά και να δει αν είναι επικίνδυνος δίνοντας  κατευθύνσεις, όμως κολλά  το θέμα στο ποια υπηρεσία είναι αρμόδια να αποφασίσει. Της ανατολικής η της δυτικής Κρήτης, και τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση. Πάντως με προσωρινή απόφαση των αρχών και επειδή το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να ψάξουν το κροκόδειλο και να τον απαθανατίσουν αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ειδική περίφραξη στο σημείο που εντοπίστηκε αρχικά ,μέχρι να αποφασίσει η Όλγα εάν θα εκμεταλλευτεί το θέμα τουριστικά κάνοντας μια …μεγάλη …καμπάνια. Η ευχή μας είναι να είναι δυο γιατί προβλέπετε βεντέτα μεταξύ Κεφαλογιαννηδων και Βαρδινογιαννηδων για το ποιος θα ωφεληθεί από το… δέρμα τους. Και η Μαριάννα και η Όλγα εκδήλωσαν την επιθυμία για…. καινούργιες τσάντες .   
Το σίγουρο είναι ότι τα τελευταία 24ωρα δεν είναι λίγοι όσοι αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα στο Δήμο Αμαρίου, μήπως και ...σταθούν τυχεροί, ενώ… τα ταξιδιωτικά γραφεία ετοιμάζουν εκδρομές .  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...