Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ποιος είναι ; O …Τζέιμς Μποντ;



Ο Abu Bakr al-Baghdadi, απεσταλμένος του θεού (!!) και ηγέτης των τζιχαντιστών της Isis, ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους να ακολουθούν τις εντολές του, στο πρώτο του βιντεοσκοπημένο κήρυγμα του που παρακολούθησε η διεθνής κοινότητα..
Το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα το Σάββατο όταν εμφανίστηκαν αναφορές στο διεθνή τύπο που θέλανε τον Abu Bakr al-Baghdad νεκρό ή βαριά τραυματισμένο σε κάποια από τις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η αεροπορία του Ιράκ τις τελευταίες μέρες.
Στο κήρυγμά του, κατά τη διάρκεια της προσευχής στο τέμενος Αλ-Νούρι το σημαντικότερο σημείο για τους Μουσουλμάνους στη Μοσούλη, ο Baghdadi επαίνεσε την ίδρυση του “ισλαμικού κράτους”, που ανακηρύχθηκε από την Isis την περασμένη Κυριακή. Ο αυτοδιορισμένος χαλίφης της Isis, της τρομοκρατικής οργάνωσης που έχει αιματοκυλήσει το Ιράκ και την Συρία έχει εξαπολύσει πογκρόμ εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι σουνίτης και υποστηρικτής της Isis.  

 Όμως δεν παρατήρησαν ότι ο απεσταλμένος του θεού που καταγγέλλει την δύση φορούσε στο δεξί του χέρι ρολόι είναι πιστεύεται ότι είναι είτε ένα Rolex, Sekonda ή £ 4.000 Omega Seamaster


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...