Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Σάλος στην Κύπρο: Ξενοδόχος έριξε σκυλί σε μηχάνημα συμπίεσης σκουπιδιών.





Εναντίον όλων στρέφεται η «δολοφόνος» Αναστασία Τσόκκου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" για το νεκρό σκυλάκι που βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο οποίο η ίδια είναι υπεύθυνη. Συγκεκριμένα, η  Τσόκκου εξαπολύει επίθεση κατά της εφημερίδας αφού όπως αναφέρει εξισώνει τον θάνατο ενός μικρού σκύλου με τον θάνατο των 13 θυμάτων από τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

Η αθλια διευθύντρια του ξενοδοχείου Anastasia Beach Hotel κατηγορείται μαζί με άλλα δύο μέλη του προσωπικού ότι έριξαν μέσα σε μηχάνημα συμπίεσης σκουπιδιών το σκυλάκι Μπίλλυ επειδή γαύγιζε έξω από το ξενοδοχείο.


Οι υπάλληλοι της μονάδας κυνήγησαν, έπιασαν και στη συνέχεια πέταξαν το άτυχο ζώο… ΖΩΝΤΑΝΟ σε μηχάνημα σύνθλιψης χρηματοκιβωτίων.

Μάλιστα, το αποτρόπαιο θέαμα είδαν και δεκάδες τουρίστες, οι οποίοι έντρομοι, κατάφεραν να σταματήσουν την λειτουργία του μηχανήματος και να αποσύρουν από τις λάμες το τραυματισμένο σκυλί, παραδίδοντάς το αργότερα σε κτηνίατρο.

Το άτυχο ζωάκι βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

  
Πλήθος κόσμου διαμαρτυρήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο ενώ η διαμαρτυρία πήρε άγρια τροπή και οι διαδηλωτές φώναζαν βρισιές εναντίον της Τσόκκου, η οποία, κατέγραφε με την κάμερα του κινητού της τις αντιδράσεις!
"Περιμέναμε μια συγνώμη από τους ιδιοκτήτες, και όχι να μας φωτογραφίζουν - σαν να είμαστε οι εγκληματίες", είπε ένας διαδηλωτής.
Η  Τσόκκου στρέφει τα πυρά προς τον βουλευτή των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, τον οποίο αποκαλεί ψεύτη, ενώ του διαμηνύει πως "οι Παραλιμνίτες σε έμαθαν. Ούτε τους προηγούμενους ψήφους που πήρες από την περιοχή μας δεν θα πάρεις".
Για το περιστατικό που σημειώθηκε με εργαζόμενους ξενοδοχείου, οι οποίοι φέρονται να έριξαν σε μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων, ζωντανό σκυλί στο Πρωταρά, απάντησε σήμερα το απόγευμα η ιδιοκτήτρια εταιρεία.
Πρόκειται για την εταιρεία Tsokkos Hotels, η οποία σε ανακοίνωση της καταδικάζει το απάνθρωπο συμβάν και σημειώνει ότι μέχρι η Αστυνομία να ολοκληρώσει το πόρισμα της για την υπόθεση, οι εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο διευθυντής του ξενοδοχείου έδωσε εντολή σε εργαζόμενους όπως μεταφέρουν το σκυλί που περιφερόταν άρρωστο και αδέσποτο σε καταφύγιο, κάτι που δεν υπάκουσαν με αποτέλεσμα να συμβεί το θλιβερό αυτό περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...