Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κόψτε την πλάκα, και σοβαρευτείτε επιτέλους. .



Τι θέλετε ; Να βγει  ο… Κουρτάκης στα… κάγκελα , η να κοπούν τα… επιδόματα ;

Στο μικροσκόπιο του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, τίθεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τρόπος κλήρωσης των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και η κατάρτιση πινάκων της διαιτησίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κορέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί η ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας έδωσε έγκριση το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας. Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

Οι μέχρι στιγμής ύποπτοι για τη διάπραξη αδικημάτων ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ στους 11, ανάμεσά στους οποίους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης που δεν μπορεί να τον αγγίξει ούτε ο… θεός  , ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, στελέχη ΕΠΟ και διαιτητές. Όλοι έχουν κληθεί σε ανωμοτί καταθέσεις και έχουν ζητήσει και έχουν λάβει προθεσμίες, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, για μετά τις 15 Αυγούστου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...