Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας



Ενώπιον του Κ. Παπούλια, σήμερα στις 16.00, ορκίστηκε  πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε λίγο πριν τις 15:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και στη συνέχεια να ορκιστεί πρωθυπουργός.
Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως κατόπιν της πρόθεσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να στηρίξουν την κυβέρνηση, υπάρχει δεδηλωμένη.
Ο Κάρολος Παπούλιας του έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και μάλιστα είπε πως θα τον ορκίσει αμέσως μετά ώστε να επισπευτεί η ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση.
Στη συνέχεια θα καταθέσει λουλούδια στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου







*ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΥΡΑΣ!!!* Κάτι απεχθές γιά την σύγχρονη ιστορία του τόπου



Συνεχίζει τις αθλιότητες ο προδότης, και έτσι με απόφαση του δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά και είναι ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει. Νωρίτερα ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας, παρέδωσε στον νέο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζει ο καριόλης ότι το Μαξίμου είναι η γκαρσονιέρα που σπίτωνε τους γκόμενους του.

Ανώνυμος είπε...

φαντασου να τον περιμενε ομως ο μπουμπουκος.Τωρα βρε καλοπαιδα που φυγατε απο το λαος το 11 τι θα κανετε? Συγγρου γοβα στιλετο και οτι σας δινουν οι πρωην νταβατζηδες σας.

Ανώνυμος είπε...

Η γοβα στιλετο ανοικει διακιοματικά στον χοντρουλη για να την δωρισει στις φιλενάδες του που τον εκαψαν .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...