Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ρε Κυριάκο….




Όταν συναγελάζεσαι με τέτοιους ,πως θέλεις να πάρεις το …κέντρο;
Τι τους πέρασες τους ..κεντρώους; Χαζούς νεοδημοκράτες; Eαν δεν διαλυθεί το μαγαζάκι και να ανασυσταθεί από την αρχή νέο, χωρίς Νέο- σαμαρικά «σκουπίδια», δεν έχει μέλλον. Με μία δεξιά τριχοτομημένη, και την Συγγρού να εκπροσωπεί το ποιο σάπιο κομμάτι της, θα είναι μια ζωή ….βήτα  εθνική. Η μοναδική της λύση είναι να διώξει ο Καραμανλής όλους όσους συμμετείχαν σε «μνημονικές καταστάσεις» μετά την εποχή του, να επαναφέρει όλους τους παλιούς μη μνημονιακους δικούς του, και σε συνδυασμό με νέους άφθαρτους, και εννοούμε όχι μητσοτακοσκουπίδια, να κάνει νέο ξεκίνημα.       

Για εκλογική και ιδεολογική ήττα της ΝΔ έκανε λόγο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει ανοιχτή και δημόσια συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Μιλώντας στο Σκάι και στον Αρη Πορτοσάλτε, ο βουλευτής της Β' Αθήνας έκανε βαριά αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος λέγοντας ότι η ΝΔ απώλεσε τον κρίσιμο κεντρώο χώρο ο οποίος στράφηκε προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τον χώρο οφείλει να τον πάρει πίσω.
Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά άμεσα να ξεκινήσει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και για την «δεν είναι δυνατόν να χάνουμε το κέντρο προς ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα». ιδεολογία της ΝΔ λέγοντας Άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα αμφισβητηθεί ως πρόεδρος της ΝΔ και είπε ότι είναι χρέος του κόμματος να κάνει αυτή τη συζήτηση, χωρίς να μπει σε εσωστρέφεια.
«Είμαστε ένα κόμμα ηλικιωμένων, με όλο τον σεβασμό στους συνταξιούχους που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, αλλά πρέπει να διεισδύσουμε πιο πολύ στις παραγωγικές ηλικίες 35-55 ετών», προσέθεσε.
Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές δήλωσε ότι αυτή δεν ξεκινά από το μηδέν, και αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά προϋπόθεση για να υπάρξει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...