Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ρε παιδιά …Tο νούμερο είναι.... ακόμη στο ΛΑγΟΣ, που όλα ήταν… δια… βοής.



Την ιδία πρακτική θέλει και στο τελειωμένο κόμμα που μετακόμισε.

Τραγική ατάκα εκστόμισε ο γραφικός περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι  Μπουμπουκος Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας πως όποιος μιλάει συνέχεια θα πει και πολλές μπαρούφες. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποιο κόμμα έχει έρθει, αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και χτες το βράδυ χαρακτήρισε τις δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες "αριστερίστικες" . Από ένα φασιστόμουτρο όμως τι να περιμένεις ; Είναι ακόμη στην εποχή του  Καρατζαφερη που έχριζε τους πάντες με την τακτική της…  βοής ,και ως επιθυμία του πρόεδρου. Με τον ίδιο τρόπο δεν έγινε και αυτός Γραμματέας της Κ.Ε του ΛΑγΟΣ;
Από πότε κύριε Γεωργιάδη οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι "αριστερίστικες" σε ένα μεγάλο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα;
Να πει ο κύριος Γεωργιάδης πως γίνονται οι συζητήσεις σε ένα κόμμα που συνετρίβη στις εκλογές. 
Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει το 27,5 % και τις 9 μονάδες διαφορά από το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ ως "η ΝΔ κράτησε το ποσοστό της" .
Από την άλλη είναι λογικό, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν στη Νέα Δημοκρατία, ούτε όταν παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με 40% , ούτε όταν παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ ο Κώστας Καραμανλής. 
Επειγόντως κάποιος να του εξηγήσει ότι είναι σε…. άλλο κόμμα πριν κάτι τέτοιοι φτάσουν την Νουδουλα σε ….ποσοστά ….Καρατζαφέρη .

Υπάρχει ρε σκατο-εναπομείναντες Νεοδημοκράτες μεγαλύτερη ξευτίλα , από το να έχετε και να υπερψηφίζετε τέτοιο γελοίο υποκείμενο; Ουστ να μου χαθείτε. Έχετε γίνει ρόμπες ξεκούμπωτες. Και την επόμενη φορά θα πάρετε τα ….αρχίδια του Καράμπελα αντί για… ψήφους. Όλοι οι σοβαροί κεντρώοι δημοκράτες που βγάζουν κυβέρνηση ,θα σας ρίξουν άγριο φούμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Υπάρχει ρε σκατο-εναπομείναντες Νεοδημοκράτες".....

"σκατο-εναπομείναντες".....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...