Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Λεουτσάκος: Πάνω από 30 βουλευτές καταψήφισαν τη συμφωνία!



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, που καταψήφισε χτες τη συμφωνία της κυβέρνησης, δήλωσε σήμερα πως μέτρησε τουλάχιστον 30 βουλευτές που έκαναν το ίδιο με εκείνον.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Λεουτσάκος είπε πως εκείνος χθες καταψήφισε και υποστήριξε πως μέτρησε τουλάχιστον άλλους 30 βουλευτές που έκαναν το ίδιο.
Οι αρχικές πληροφορίες, που έβγαιναν με το σταγονόμετρο, μετά το τέλος της συνεδρίασης χθες το βράδυ ήθελαν τον αριθμό των βουλευτών που διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία που έγινε στην ΚΟ να φθάνει τους τρεις με πέντε.
Ωστόσο, σήμερα το πρωί πληροφορίες ανέβαζαν κατά πολύ τον αριθμό των βουλευτών που διαφοροποιήθηκαν, ψήφισαν δηλαδή «λευκό» ή «κατά» στην ψηφοφορία στην ΚΟ.
Οι εκδοχές της κάθε πλευράς για το πόσοι είναι τελικά αυτοί που διαφοροποιήθηκαν, διαφέρουν και φθάνουν από τους 10 μέχρι τους 30, κατά ορισμένους (από τη μειοψηφία) ακόμη και τους 35, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι -αν η συμφωνία ερχόταν στη Βουλή- θα ψήφιζαν κατ’αυτό τον τρόπο.
Tο ενδεχόμενο η συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης να μην κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση εξετάζει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Δεν έχει αποφασιστεί αν θα περάσει από την ολομέλεια. Για ψηφοφορία κρίνεται ότι μπορεί να...μην έρθει και στην ολομέλεια γιατί αποτελεί μια στην ουσία παράταση, δεν αποτελεί τελικό κείμενο», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνοντας η συμφωνία να συζητηθεί στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων.

Ξαναγυρίζουμε δηλαδή στις πρακτικές της  εποχής  Σαμαρά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν παραιτήθηκαν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...