Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γελοίος άνθρωπος και κυριολεκτικά της φάπας, το παίζει… ζόρικος.





Ούτε στην τουαλέτα δεν πάνε χωρίς φρούρηση, προχωρούν στον διάδρομο του σπιτιού τους και κατουριόνται ένα δεν έχουν φρουρό δίπλα τους και απειλούν τι; Oτι θα γίνει χαμός. Ώρα είναι να πέσουν οι πρώτες κλωτσιές  σε δαύτους,  εάν θέλει να έχει κάποιο μέλλον η Νουδούλα.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναμένεται να είναι ένας από τους βουλευτές της δεξιάς τάσης της Νέας Δημοκρατίας, που θα απαντήσουν την Πέμπτη σε όποιον επιχειρήσει να αμφισβητήσει τον Αντώνη Σαμαρά, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Όπως σημειώνει ο Βασίλης Χιώτης στο “Βήμα της Κυριακής”, η “ομάδα Βορίδη”, στην οποία κατέχει κεντρικό ρόλο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, θα έχει ρόλο “σωματοφύλακα” του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αμφισβητείται ήδη έντονα, μετά τη βαριά ήττα της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, και στον απόηχο της δημοσκόπησης-σοκ της Marc για την τηλεόραση του Alpha, που εμφανίζει τη γαλάζια παράταξη στο ιστορικό χαμηλό του 18%, και τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στο αδιανόητο 27%.
Σύμφωνα με τον Βασίλη Χιώτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί ότι “αν κάποιος θελήσει να τα βάλει με τον Σαμαρά, θα γίνει χαμός”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ . ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...