Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ρε Παπά….τζή ,έχει εξυπνότερο παιδί η μαμά σου;



Τι λες τώρα…. παλιοσαχλαμάρα. Δεν θα δημιουργηθεί δημοσιονομική επιβάρυνση στον κρατικό Προϋπολογισμό, αλλά θα επιβαρυνθεί πάλι η τσέπη μας . Μια χαρά σε βρίσκουμε. Γιατί δεν τα παίρνετε από τους νταβατζήδες δημοσίων έργων που της έριξαν μαύρο για να ανέβουν τα βρωμοκάναλα τους; Γιατί δεν απαιτείτε ΤΩΡΑ τα χρέη των διαπλεκόμενων καναλιών των; Πάλι ο μαλάκας ο λαουτζίκος θα επιβαρυνθεί τις μαλακιες της πασοκονουδουλας; 

 Με αύξηση του ανταποδοτικού τέλους για τους φορολογούμενους θα επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς. Το νομοσχέδιο που θα έρθει την Πέμπτη στη Βουλή προβλέπει επιστροφή στην εργασία όλων των απολυμένων της 11ης Ιουνίου 2013 και, σύμφωνα πηγές της κυβέρνησης, δεν θα δημιουργηθεί δημοσιονομική επιβάρυνση στον κρατικό Προϋπολογισμό.
«Νομίζω ότι μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες», είπε ο υπουργός Επικρατείας στον ΣΚΑΪ, προανήγγειλε την προώθηση νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης. 
Την Πέμπτη θα κατατεθεί στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ. Η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί συνολικά το ζήτημα, «δεν αρκείται στην επαναφορά του προηγούμενου πλαισίου, αντιμετωπίζει τις παθογένειες του παρελθόντος χωρίς να ρίξει μαύρο και χωρίς τις ανεπίτρεπτες νομικές πρωτοτυπίες που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά».  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...