Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί ρε το …..υποβιβάζετε το... αφεντικό. Τι πάει να πει απλώς … γνώριζε.



Την πεποίθηση ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε για το «Νοοr 1», μέσω του στενού συνεργάτη του και νυν κατηγορουμένου στην υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Αιμίλιου Κοτσώνη, εξέφρασε ο προφυλακισμένος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης. Μιλώντας στην εκπομπή...
«Η Δίκη στον Σκάι», ο κατηγορούμενος εφοπλιστής υποστήριξε πως Μαρινάκης και Κοτσώνης είχαν «ανοιχτή επικοινωνία» για πολλά θέματα, μέσα στα οποία ήταν και το «Νοοr 1», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν αναφέρεται και στην υπόθεση μεταφοράς της τεράστιας ποσότητας ηρωίνης. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής εάν ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε για το φορτίο του πλοίου, απάντησε αινιγματικά: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω, όμως, ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις του κ. Κοτσώνη γιατί ήταν ο πιο στενός του συνεργάτης. Πιστεύω ότι είχαν ανοιχτή επικοινωνία για πολλά θέματα. Μέσα στο πολλά, εντάσσω και το “Noor”». Ο εφοπλιστής, στη βίλα του οποίου στη Φιλοθέη είχαν εντοπιστεί περίπου 500 κιλά ηρωίνης, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ντουμπάι, περίπου έναν χρόνο πριν το δεξαμενόπλοιο αποπλεύσει από το λιμάνι του Ασμάν προς την Ελευσίνα, με το παράνομο φορτίο κρυμμένο στις δεξαμενές του.

O Μπουρδούβαλης

Μάλιστα, ανέφερε πως η πρώτη συνάντησή τους έγινε με πρωτοβουλία Κοτσώνη και ήταν παρών και ο επίσης κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση Γιώργος Μπουρδούβαλης, γνωστός ως «κάπτεν Τζορτζ». Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης είπε χαρακτηριστικά: «Το 2013 έγινε η συνάντηση. Είχε να κάνει με τη γνωριμία του με μένα και τον Μπουρδούβαλη, την οποία συνάντηση επιδίωξε και έκλεισε ο κ. Κοτσώνης».

Στο επίκεντρο της συνάντησης των τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι, πλην του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκονται στο εδώλιο, ήταν, σύμφωνα με τον εφοπλιστή, «η γνωριμία με τον κ. Μπουρδούβαλη γιατί συνεργάζονταν οι εταιρίες τους». Εκτοτε, όπως υποστήριξε ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, ο ίδιος συνάντησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού άλλες δυο ή τρεις φορές σε κοινωνικό επίπεδο σε Ντουμπάι και Αθήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...