Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Σιγά το …καλσόν.



Μαύρα Χριστούγεννα λένε ότι πρόκειται να κάνει πολιτικός της προηγούμενης κυβέρνησης  αφού βρήκε το πρωί της Τετάρτης θυροκολλημένο στο σπίτι του σημείωμα της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών ότι θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του για την οποία, να θυμίσω, ότι όταν έσκασε προκλήθηκε μεγάλος πολιτικός ντόρος.
Τα μαύρα μαντάτα που έλαβε με τη θυροκόλληση ο εν λόγω πολιτικός έγιναν ακόμα πιο μαύρα με τη σημείωση των ελεγκτικών αρχών ότι εάν δεν πληρώσει τα 3 εκατ., τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, το οποίο οι πάντες γνωρίζουν ότι είναι αδίκημα που δεν παραγράφεται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. "ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 12% ΑΠΟ 1Ης 1ΟΥ ΤΟΥ 2016"

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ Η ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΣ Η <> ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ . ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ......

Ανώνυμος είπε...

το δρομο που χαραξε ο περιστεροχεσμενοs καρατζακουραδαs....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...