Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Γυαλιά – καρφιά από τους παρακρατικούς στα ΧανιάΙσχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο βρίσκονταν επι ποδός, νωρίς σήμερα το μεσημέρι, καθώς πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Καραμανλή όπου το παρόν έδωσαν και βουλευτές του κόμματος (Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος και Σωτήρια Βλάχου).
Με αφορμή τα επεισόδια της προηγούμενης εκδήλωσης, για την 25η Μαρτίου, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω ακριβώς από τα γραφεία η αστυνομία απέτρεψε συλλογικότητες και ομάδα «αντιεξουσιαστών» να πλησιάσουν  το σημείο, όπου αποκόπηκαν από μια κλούβα των ΜΑΤ και φώναζαν συνθήματα.
Οι «αντιεξουσιαστές» παρέμειναν για λίγη ώρα μπροστά από την κλούβα των ΜΑΤ και τελικά αποχώρησαν αφήνοντας όμως το στίγμα τους.
Κατά την διάρκεια της καθόδου τους προς την αγορά πέταξαν πέτρες και μολότοφ προς μια ομάδα των ΜΑΤ που τους ακολουθούσε  ενώ έσπασαν την τζαμαρία των ΕΛΤΑ στην Περίδου, κατέστρεψαν ένα ΑΤΜ και προκάλεσαν και υλικές ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...