Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Παραδόθηκε ο δολοφόνος των Ανωγείων



Παραδόθηκε το πρωί  ο 54χρονος, δράστης του φονικού που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στα Ανώγεια και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, έπειτα από πυροβολισμό,  ο 23χρονος Μανόλης Στρατάκης.
Η παράδοση σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε στην περιοχή των Σισών και αμέσως ο ίδιος οδηγήθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου όπου και θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και θα  ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Με όλους τους άγραφους κανόνες η διαδικασία παράδοσης του 54χρονου . Πλήθος συγγενών του φερόμενου ως δράστη έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της αστυνομίας για να διασφαλίσει την αρτιμέλεια του 54χρονου.
Στην ομάδα που συνόδευσε  τον 54χρονο στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, βρίσκεται και ο γιος του που το μοιραίο απόγευμα της φονικής συμπλοκής ήταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό.
Με σχέδιο που καλύπτει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα του 54χρονου άνδρα που σύμφωνα με την Αστυνομία φέρει την ευθύνη για το φονικό του 23χρονου στον Ψηλορείτη, οργανώθηκε η παράδοσή του στις Αρχές!
Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της ευρήματα από τον τόπο του φονικού, όπως κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο και προέρχονται από τη θαλάμη τριών διαφορετικών όπλων. Ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν μέρος στο επεισόδιο για τη διεκδίκηση των βοσκοτόπων της περιοχής φαίνεται να είναι 5, ενώ ο τραγικός πατέρας του 23χρονου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ευρισκόμενος στο δρόμο περίπου 1 χλμ. πιο μακριά από το σημείο της συμπλοκής, άκουσε να πέφτουν οι πυροβολισμοί και μετά τίποτα!
Ο χρόνος της εμφάνισης ενώπιον των Αρχών αλλά και ο τόπος παράδοσής του παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό ως αργά χθες το βράδυ, καθώς η εκτίμηση των νομικών ήταν ότι θα έπρεπε πρωτίστως να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα του 54χρονου και του γιου του και πολύ περισσότερο να μην υπάρξει κύκλος αίματος μεταξύ των δύο συγγενικών οικογενειών μετά το θανάσιμο τραυματισμό από όπλο που κρατούσε ο συγγενής του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη στα Ανώγεια. Για το λόγο αυτό δεν κοινοποιήθηκε ο τόπος εμφάνισης του 54χρονου, προκειμένου να μην υπάρξει συγκέντρωση από μέλη της οικογένειας του θύματος.

Από τη στιγμή του φονικού και μετά, κανένας από την οικογένεια του θύματος ή του δράστη δεν προσέγγισε τους χώρους που βρίσκονταν τα κοπάδια των οικογενειών! Περίπου 3.000 πρόβατα, εκ των οποίων 2.000 ανήκουν στην οικογένεια του δράστη και 1.000 στην οικογένεια του θύματος, παρέμειναν ατάιστα για τουλάχιστον 48 ώρες. Ο δήμαρχος Ανωγείων, Μ. Καλλέργης, ανέλαβε την πρωτοβουλία ομάδα εθελοντών της περιοχής να συνδράμει στην καθημερινή φροντίδα των ζώων και να μην πεθάνουν 3.000 πρόβατα.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ομπρός εδά τά πολιτικαντάκια νά μή φάει φυλακή μεγάλη γιατί μετά ψήφοι γιόκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...