Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Θίχτηκαν οι μαφιόζοι γιατί τους αποκάλεσε… ΜΑΦΙΑ.

Χαμός επικράτησε στο ευρωκυνοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης αναφορικά με τις «κόκκινες» γραμμές που  θα επικρατήσουν στην διαπραγμάτευση για το Brexit.
Ο πρώην ηγέτης του κόμματος UKIP της Βρετανίας αλλά παράλληλα και αρχιτέκτονας του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ, δε δίστασε να χαρακτηρίσει την ευρωπαϊκή ένωση «μαφία» και «γκάνγκστερς».

Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, ιταλός Αντόνιο Ταγιάνι χαρακτηρίζοντας τα λόγια του Φάρατζ «απαράδεκτα».

«Στην αρχή μας είπατε ότι πρέπει να πληρώσουμε ένα λογαριασμό -κάπου 52 δισ στερλίνες- ένα νούμερο που εφηύρατε, ουσιαστικά μια μορφή λύτρων. Μ’ αυτές τις απαιτήσεις αποδείξατε ότι είστε εκδικητικοί, μοχθηροί.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι “δόξα τω Θεώ που φεύγουμε”. Συμπεριφέρεστε σαν μαφιόζοι. Νομίζετε ότι είμαστε όμηροι. Είμαστε ελεύθεροι να φύγουμε!», είπε σε έντονο ύφος ο Φάρατζ, ενώ ο «Μαφιόζος» Ταγιάνι απάντησε: 
«Αγαπητέ Φάρατζ, σας εγγυώμαι ότι μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά όταν μιλάμε για την Μαφία και λέτε ότι ένα κοινοβούλιο συμπεριφέρεται σαν την Μαφία κι αυτό με αφορά, αυτό είναι απαράδεκτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...