Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Όσο υπάρχουν …άνθρωποι.Ένας 47χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, έζησε μία εμπειρία, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι είναι αληθινή. Πριν από λίγες μέρες, έβαλε μέσα σε έναν φάκελο 50.000 ευρώ, με σκοπό να τα καταθέσει στην Τράπεζα για την αγορά αγροτικού μηχανήματος.
 Σύμφωνα με το ekriti.gr έβαλε τον φάκελο, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες, μέσα σε ένα σακίδιο μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα, και τον κρέμασε στο τιμόνι της μηχανής του. Κάποιες δουλειές, καθυστέρησαν τον άνδρα και δεν πρόλαβε την τράπεζα ανοιχτή. Στο δρόμο από το χωριό Μύρτος προς την Ψαρή Φοράδα, το σακίδιο έπεσε στον δρόμο, χωρίς ο 47χρονος να το αντιληφθεί εκείνη την ώρα, παρά μόνο όταν έφτασε στο χωριό.
 Επέστρεψε στο δρόμο και έψαχνε, ρωτούσε περαστικούς, ωστόσο το σακίδιο ήταν άφαντο, το ίδιο και ο φάκελος με τα χρήματα. Ο άνδρας τότε θυμήθηκε ότι μέσα στο μαύρο σακίδιο υπήρχαν 2 κινητά τηλέφωνα το ένα από το οποίο ήταν ενεργοποιημένο. Μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις, κάποιος απάντησε. Ήταν ένας 43χρονος συγχωριανός του, ο οποίος βρήκε και πήρε το σακίδιο από τη μέση του δρόμου.
 "Ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα τα λεφτά. Μία φωνή μέσα μου, μου έλεγε ότι θα μου επιστραφούν", είπε ο άνδρας, φανερά συγκινημένος, στο ekriti.gr. Μάλιστα, ο συγχωριανός του δεν επιθυμούσε καμία αμοιβή για την καλή του πράξη. "Δεν θέλω λεφτά επειδή έκανα το καθήκον μου", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...