Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Αυστηρώς ακατάλληλο για …ανηλίκους.





O Tραμπ αντιδρώντας ως προς την επονομαζόμενη από τη δύση  »επίθεση με χημικά » κατήγγειλε μια « ακρότητα χημικής επίθεσης » κατά  « αθώων ατόμων , γυναικών, μικρών παιδιών και ωραίων μικρών μωρών». « Ο θάνατός τους αποτελεί μια προσβολή για την ανθρωπότητα »,πρόσθεσε.
« Η στάση μου έναντι του Άσαντ άλλαξε », είπε καταγγέλλοντας  « ειδεχθείς πράξεις » του καθεστώτος που « δεν μπορεί να είναι ανεκτές ». Επίσης ύψωσε τον τόνο κατά της isis που ελέγχει ένα μέρος της Συρίας . « Θα καταστρέψουμε την isis θα προστατεύουμε τον πολιτισμό », υποσχέθηκε γιατί  «δεν έχουμε επιλογή. »lemonde
Πότε άλλαξαν στάση οι ΗΠΑ στη Συρία και δεν το αντιληφθήκαμε για να επανέλθουν και πάλι στη σκληρή τους ρητορική.
Η διοίκηση Τραμπ στη γραμμή Ομπάμα συνέχισε να παραβιάζει με τη συμμαχία των 46 κρατών που έχει συστήσει το συριακό ενάεριο χώρο και να επιχειρεί κι εντός του συριακού εδάφους χωρίς τη συναίνεση της Συρίας. Συνέχισε να καταπατά την εθνική κυριαρχία κι ανεξαρτησία κράτους. Πραγματοποιεί εισβολή επί συριακού εδάφους με πεζοναύτες τεθωρακισμένα πυραυλικά συστήματα κλπ. Κατέχει παράνομα συριακό εδαφος και κατασκευάζει βάσεις χωρίς προγενέστερη συνθήκη με το κυρίαρχο κράτος. Δεν αναγνωρίζει τη συριακή διοίκηση και κανένα θεσμό του κράτους αυτής ή φορέα.
Ως προς το ότι είναι θεματοφύλακας του πολιτισμού στη Συρία. Είναι αυτόκλητος σωτήρας προς ίδιον όφελος. Δημιουργία παράνομων αμερικανικών βάσεων, κατοχή συριακού εδάφους, εκμετάλλευση πλούσιου υπεδαφους συριακού σε πετρέλαια στις περιοχές που ελέγχουν οι κούρδοι, ενίσχυση της γεωστρατηγικής θέσης των ΗΠΑ έναντι ρωσικού μπλοκ στην περιοχή της Μ Ανατολής Μεσογείου, μοιρασιά.
Οι ΗΠΑ δεν υπεραμύνονται τον πολιτισμό αλλά με τη στάση τους τον καταρρακώνουν. Δεν αναγνωρίζουν το νομικό πολιτισμό, κουρελιάζουν το διεθνές δίκαιο. Από πότε ακραιφνής μιλιταρισμός και ιμπεριαλισμός, αποικιοκρατία ισοδυναμούν με πολιτισμό. Επιθυμούν κι εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση της ανατροπής Άσαντ και την ανάδειξη εγκάθετων αχυράνθρωπων της επιρροής τους και την μεταβολή της συριακής δημοκρατίας σε μπανανία ή σε προτεκτοράτο σαν τα καθεστώτα που ευνόησαν άλλοτε στη Λατινική Αμερική για το άρμεγμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, και την πολιτική τους καθυπόταξη. Ενδιαφέρονται να υπεραμυνθούν το ισραηλινό δίκαιο έναντι του όποιου συριακού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρε υπογλωσσιο, καθισε αναπαυτικα, βαλε ανεμιστηρα να σε δροσιζει και για καλο και για κακο ειδοποιησε και το ΕΚΑΒ.

Η Πατριωτικη Δεξια, ο επισημος αυλικος του μουγγου Κουρασμενου.....

Την κόρη του παντρεύει στο Λονδίνο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

έγραψε στο Facebook: «Σήμερα σε μισή ώρα περίπου
παντρεύεται η κόρη μου η Δάφνη
τον αγαπημένο της καρδιάς της
τον Ο Μ Α Ρ στο Λονδίνο.
Είμαστε όλοι εδώ. Μεγάλη η χαρά μας».

Εγω σε προειδοποιησα, για ο,τιδηποτε παθεις δεν φερνω καμμια ευθυνη. Το διαβασα και κατεβασα τη μιση Καινη Διαθηκη και ολοκληρη την Παλαια!

Ανώνυμος είπε...

Που εισαι ρε που χαθηκες; Παρευρεθηκες στο γαμο του Ομαρ; Καλεσμενος;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...