Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Πλακώθηκαν οι ακρο-ακροδεξιοί στην βουλή.



Δίνουν ρέστα για το ποιος θα προσπορισθεί την σκληρή ακροδεξιά πελατεία τους. Πάντα το μίσος μεταξύ ομοϊδεατών είναι μεγαλύτερο από αυτό των …αντιπάλων . Και μιλάμε ότι φασιστικότερο έχει βγάλει η χώρα. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

Έντονη κόντρα μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη και του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου προκάλεσαν τα λεγόμενα του δεύτερου, όταν επιχείρησε να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με συγκεκριμένο επιχειρηματία.
«Σ’ αυτή την υπόθεση είστε κατηγορούμενος όχι κατήγορος κύριε Καμμένο» τόνισε ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στις επαφές του συγκυβερνήτη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ισοβίτη. Η απάντηση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Καμμένου ο οποίος φωνάζοντας προς την πλευρά της ΝΔ είπε «αν έχετε τα άντερα κύριε Βορίδη κάντε μου πρόταση μομφής, κάντε ειδικό δικαστήριο, σας προκαλώ».
Νωρίτερα και πριν ανέβει το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης μεταξύ Βορίδη-Καμμένου ο δεύτερος είχε αναφερθεί στις συνομιλίες που είχε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη υποστηρίζοντας ότι ο κρατούμενος είχε εμπλέξει τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη στην υπόθεση «Νουρ1» από το 2015. Ακόμα ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει σχέση ούτε με τον «Ιβάν εεε, πως τον λένε», ούτε με επιχειρηματίες.
Στη συνέχεια κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δια του Μάκη Βορίδη έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον επιχειρηματία, αναφορά η οποία προκάλεσε την απάντηση Βορίδη.
«Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που κάνω και πιστεύω ότι οι βουλευτές πρέπει να εργάζονται» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. «Μόνο αστοιχείωτοι δεν αντιλαμβάνονται τη διάκριση ανάμεσα στον δικηγόρο και την υπόθεση. Ουδέποπτε υπήρξα δικηγόρος του Β Μαρινάκη. Του κ. Κουρτάκη βεβαίως έχω χειριστεί, υποθέσεις, μην κάνετε το ατόπημα να συγχέεται την ετερότητα των πραγμάτων και πρόσωπα».
Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης, αναφέρθηκε στις επαφές του κ. Καμμένου. «Όταν ένας υπουργός ομιλεί με έναν ισοβίτη 12 φορές και παίρνει 4 φορές και μιλάει 21 λεπτά για μια υπόθεση ναρκωτικών όχι για τις αντεγκληματικές πολιτικές, ούτε γιατί η κυβέρνηση κατέστησε ευχερέστερη την αποφυλάκιση ακόμα και καταδικασμένων για ναρκωτικά, αλλά μιλούν για μια συγκεκριμένη υπόθεση, όταν ο συγκεκριμένος του στέλνει μύνημα και του λέει ‘αργεί να έρθει’ και στις 11.30 το βράδυ εμφανίζεται εισαγγελέας εκτός αρμοδιότητας και περιφέρειας αφού επιβεβαίωσε ο κ. Καμμένος ότι θα πάει, ολ’ αυτά προφανώς δημοσιευμένα και μη αμφισβητούμενα, τότε να ξέρετε δεν μπορούν να δημιουργούνται εντυπώσεις κι όλοι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεχτικοί».

Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Καμμένο για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη

 

Αρνήθηκε την Εξεταστική για το Noor1 o Τσίπρας (Photos)

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσπορισθεί; Πρωτη φορα την ακουω αυτη τη λεξη, μηπως εννοουσες σφετερισθει;

Ixnos είπε...

Όχι σημαίνει «οφέλη» που ανήκουν σε άλλους με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ??
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ??
ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...