Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αναλόγως το ποιος πληρώνει παίρνει και το ποσοστό του.



Σε λίγο θα βγάλουν την Νουδουλα με σταλινικά ποσοστά, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι… να μείνουν άφραγκοι οι υποστηρικτές της. Ευτυχώς που κάποιοι σπρώχνουν κόκα, και …ισοφαρίζετε η χασούρα.

Σε ποσοστά πιθανής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας κινείται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης της Metron Analysis, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2% και ακολουθούν, Χρυσή Αυγή 8,3%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%, ΚΚΕ 8%, Ένωση Κεντρώων 3,8%, το Ποταμι 2,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,6% και άλλο κόμμα 3,6%. 
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατατάσσεται πρώτος με 27% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 14%, ενώ 45% συγκεντρώνει ο «κανένας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα, αριστερά δεν έπρεπε να υπάρχει. Αριστερά έπρεπε να ήταν η ΧΑ και από εκεί και πέρα να ξεκινούσε η δεξιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...