Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Κόλαση το Αμβούργο.



Το Αμβούργο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Συγκλονίζεται για δεύτερη ημέρα από τα σοβαρότερα επεισόδια που έχουν συμβεί στην πόλη καθώς χιλιάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι κατά της συνάντησης των G20.Οι διαδηλωτές επεφύλασσαν στους ηγέτες των 20 δήθεν πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου μια «κολασμένη» υποδοχή. Ο πόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και συνεχίζεται ακόμη, 24 ώρες μετά, με εκατοντάδες τραυματίες, βόμβες μολότοφ, φωτιές και πυρπολημένα περιπολικά. Εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο της η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχασε ακόμα και την κρουαζιέρα των πρώτων κυριών, υπό τον φόβο των διαδηλωτών που καραδοκούν. Οι συγκρούσεις θέτουν σε δοκιμασία τις δυνάμεις της τάξης που ζητούν ενισχύσεις. Η αστυνομία του Αμβούργου, η οποία αντιμετωπίζει δυσκολίες στις συγκρούσεις με τους διαδηλωτές εναντίον της συνόδου κορυφής της G20, ζήτησε ενισχύσεις από άλλες μονάδες της χώρας.
«Το αίτημα βρίσκεται σε εξέλιξη», ώστε να «ανακουφισθούν οι δυνάμεις που εμπλέκονται ήδη», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Μονάδες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Βερολίνου και του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χολστάιν, που συνορεύει με το Αμβούργο στη βόρεια Γερμανία, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν την αποστολή πολλών εκατοντάδων αστυνομικών.
Οι δυνάμεις της τάξης έχουν ήδη κινητοποιήσει περισσότερα από 20.000 άτομα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια στο Αμβούργο με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής των ηγετών των είκοσι κυριότερων οικονομιών του πλανήτη. Αργά το απόγευμα αστυνομικός  στον οποίο επιτέθηκε πλήθος ανθρώπων κατά τη διάρκεια  των διαδηλώσεων έριξε προειδοποιητική βολή προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει, έγινε γνωστό από την γερμανική Αστυνομία. Οι κουκουλοφόροι σπάνε ό,τι βρίσκουν, καίνε αυτοκίνητα, πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απαντούν κυρίως με «κανόνια» νερού και σπρέι πιπεριού. Άγριο κυνηγητό σαν τη γάτα με το ποντίκι στους δρόμους της έρημης πόλης.

Χάος στο Αμβούργο - «Όμηρος» διαδηλωτών η Μελάνια Τραμπ - Ζητούν άμεσα ενισχύσεις

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοι αστυνομικοι σε τι ποσοστο ειναι πουστηδες; Εμεις στα 10.000.000 πληθυσμο εχουμε 40.000 αστυνομους με μια ποσοστωση του 30% εχουμε 9000 γκεηδες, οι Γερμανοι ειναι 70.000.000 λογικα θα εχουν 280.000 αστυνομους εκ των οποιων οι 90.000 θα ειναι πουστηδες.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αντίφα του Soros κάνουν πως αγωνίζονται. Βάζουν φωτιές, καίνε αυτοκίνητα για να συνεδριάσουν άνετα οι G20.
Αντιθέτως αν μαζευοντανςοι εθνικιστές, θα ήταν 2-3 εκατομμύρια.Οπότε τα Εξάρχεια του Αμβούργου κάνουν σωστά αυτό που τους ειπαν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...