Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

«Που υπάρχει ανθρωπιά; Έχουν χαθεί όλα;».

Αυτά είναι τα λόγια της Βούλας Ανάπα, η οποία εκφράζει την αγανάκτησή της για το γεγονός πως βρίσκεται τις τελευταίες πέντε ημέρες… στον δρόμο.
Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «ΚΡΗΤΗ TV» κατέγραψε απίστευτες εικόνες εξαθλίωσης στην περιοχή Παλαιά ΚΑΤΕΕ.
Η νέο-άστεγη γυναίκα ζει σε ένα χωράφι και κοιμάται κάτω από ένα λιόφυτο πάνω σε ένα χαλί. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνάει και εκλιπαρεί για μια θέση εργασίας για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.
Παράλληλα, το γεγονός πως και τα παιδιά της είναι άνεργα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για εκείνη διότι, όπως αναφέρει, δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν την συμπόνια κανενός, ζητούν πράξεις και ευκαιρία για δουλειά. Το Κράτος φροντίζει όμως μόνο τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες.
Η κα Ανάπα βρέθηκε να ζει μόνη και χωρίς χρήματα σε ένα χωράφι, χωρίς φαγητό.
Αυτή είναι η Ελλάδα της «αξιοπρέπειας». Οι πολίτες οδηγούνται σε τρισάθλιες συνθήκες, προκειμένου, η όποια ευτελής «βοήθεια» από το Κράτος, να φανεί σαν κάτι το «υπέρτατο».
Και φυσικά η εν λόγω «βοήθεια» καθιστά τους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη υπόχρεους και άρα εξαρτημένους-υποταγμένους στην όποια εγχώρια ή παγκόσμια εξουσία.

Ελπίζουμε να βρεθούν κάποιοι από τους φιλάνθρωπους Ηρακλειώτες διότι ευτυχώς υπάρχουν μερικοί ακόμη, να ασχοληθούν με την περίπτωση της, αν και έχουμε χιλιάδες τέτοιες δραματικές ιστορίες στην σημερινή Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ήταν λαθρομετανάστρια θα έπαιρνε σπίτι με πληρωμένα όλα ,και μάλιστα φουλ επιπλωμένο καθώς και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές . Ήδη τώρα στο Ηράκλειο τρέχει διαγωνισμός για την προμήθεια επίπλων κ.λ.π για διακόσια ενοικιασμένα σπίτια που θα στεγάσουν λάθρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...