Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

O θάνατος σου η ζωή μου . Ψόφησε ο Μίνως, έφεξε της Μαρί.



Σε Θρίλερ εξελίσσετε ο θάνατος του Μίνωα Κυριακού. Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τον θέλουν να πνίγεται από κουφέτο που του στάθηκε στο λαιμό!  Η σύγχυση προκλήθηκε όταν το altsantiri.gr του Λ. Λαζόπουλου έγραψε ότι "ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε δεξίωση και σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένα κουφέτο του στάθηκε στον λαιμό και πνίγηκε". Στη συνέχεια πάντως άλλαξε η ανάρτηση, αφαιρέθηκε το απόσπασμα αυτό και αντικαταστάθηκε από τη φράση ότι "υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό".
Ο επιχειρηματίας όντας βρισκόταν στον Άγιο Αιμιλιανό στην δεξίωση βάφτισης του εγγονού του και ίσως να πέθανε με τραγικό τρόπο, όταν και ενώ βρισκόταν σε γαμήλια δεξίωση έφαγε ένα κουφέτο το οποίο του στάθηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να πεθάνει από πνιγμό, κάτι που ασφαλώς δεν θα είναι καλό για την υστεροφημία του.
Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα υγείας με κυριότερο την καρδιά ενώ υποβάλλονταν τακτικά και σε αιμοκάθαρση.
Τραγική ειρωνεία της τύχης; Χθες, ο 75χρονος εφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας, πάντρεψε τον γιο του Θοδωρή στο Πόρτο Χέλι, ενώ την Παρασκευή, βάπτισε το εγγόνι του.

Από τον Δεκέμβριο του 2004 είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου κι έχει δύο γιους και μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Το 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Το σύνολο της περιουσίας του εκτιμάται ότι ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 3 δις ευρώ και βάση της ελληνικής νομοθεσίας και αν δεν υπάρχει μεταξύ τους κάποιο συμβόλαιο που να ορίζει το ποσό που θα πάρει η Μάρι Κυριακού της αναλογούν ακριβώς το 50% του συνόλου της περιουσίας του.
Το νομικό αυτό πρόβλημα γεννιέται γιατί παρόλο που οι δύο τους ήταν χωρισμένοι και είχαν ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου το διαζύγιο δεν έχει ακόμα εκδοθεί με αποτέλεσμα να θεωρείτε για το κράτος ότι είναι ακόμα μαζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μάρι Κυριακού ζήτησε από τον δικηγόρο της ήδη να ψάξει το θέμα για να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να πάρει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, μη το θεωρησεις ως διαφημιση, το γραφω μονο και μονο επειδη πολλες φορες κι εγω εχω βρει λυσεις στην απογνωση μου μεσω των μηνυματων απο αναγνωστες.

Εβδομη ημερα εφαρμογης του ζεολιθου σε γατες, με προσθηκη στο νερο τους και 2-3 φορες μεσω της τροφης τους (με ποσοτητα ιση οσο το κατακαθι του Ελληνικου καφε)
Επειτα απο πολλες περιπετειες με τα γατια μου και αμετρητες απωλειες λογω μιας ανιατης ασθενειας που εμφανιζει υπεφυκιτιδα (εντονη τσιμπλα) στα ματια των γατιων και μονιμη αποφραξη της αναπνευστικης οδου απο παχυρευστη κολλωδης μυξα και πρησμενους τους λεμφικους τους αδενες και η οποια αρρωστεια σταδιακα μεσα σε δυο τρια χρονια τα οδηγει στο θανατο.

Σημερα το πρωι για πρωτη φορα μετα απο απογνωση αρκετων ετων, η αναπνευστικη τους οδος ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΛΩΔΟΥΣ ΜΥΞΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΟΥΣ" ΟΙ ΛΕΜΦΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρωσω κατι ακομη γιατι δεν γουσταρω την κοροιδια των εμπορων με τα σκευασματα τους.
Ο ζεολιθος οπως και η σπιρουλινα ειναι ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ως παρασκευασματα τα οποια πωλουνται στα φαρμακεια.
Η σπιρουλινα για παραδειγμα κοστιζει 20-25 ευρω για ταμπλετες ή σκονη των 250 γραμμαριων, οταν ΤΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ 0,22 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!
Το ιδιο συμβαινει και στον ζεολιθο, τα 60 χαπακια τα πουλανε 17 εως 25 ευρω επειδη και καλα εχει καθαροτητα 95%
Εγω πηρα ενα σακκι χοντροκοκκο ζεολιθο 25 κιλα, μου κοστισε 15 ευρω και αυτο επειδη το παραγγειλα απο γεωπονο (δεν το εφερνε)
Το 25κιλο στην Αθηνα το βρισκεις ευκολα με λιγοτερα απο 12.50 ευρω. Αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ζεόλιθος,θέλει όντως ψάξιμο για την καθαρότητα του....
Όσον αφορά την Μαρί,δεν νομίζω ότι θα αφήσουν να παρει το 50% σε καμία περίπτωση....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...