Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Διασυρόμαστε ως χώρα. Το καταλαβαίνετε;



Ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, απείλησε ευθέως την ελληνική κυβέρνηση: «Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο»,και Το ΥΠΕΞ απαντησε  στον  σύμβουλο του Ερντογάν: Το νομικό καθεστώς του Αιγαίου είναι σαφές και κατοχυρωμένο!  Δεν μας εξηγεί όμως από ποιους είναι κατοχυρωμένο γιατί έχει χαθεί η εθνική κυριαρχία σε Ελληνική γη και θάλασσα και δεν μιλάει κανείς.

Η φώτο από το press gr δείχνει την δραστηριότητα μόνο ενός Τουρκικού σκάφους, από τα 3-4 που κόβουν βόλτες ανενόχλητα μέρα-νύχτα στα Ίμια τις τελευταίες ημέρες (και είναι μόνο ένα μέρος αυτής της δραστηριότητας). Δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ (αποδεδειγμένα) χωρίς τουρκική παρουσία στην περιοχή, μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Αλωνίζουν ελεύθερα και δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ.
Όταν οι λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» γίνονται κόκκινες μπροστά στα μάτια σου.
Η Εθνική κυριαρχία στα Ίμια κατάντησε σ
ύντομο ανέκδοτο, και μάλλον ο τουρκαλάς ξέρει τι λέει. Εάν δεν ξυπνήσουν οι Έλληνες από τον λήθαργο και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, δεν έχουμε μέλλον ως χώρα.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν εννοείς να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, εννοείς θαρρώ, πολεμική σύγκρουση με τους Τουρκαλαδες; ποιος θα το κάνει αυτό; ο Τσιπρας; έχει τα κότσια;

Ixnos είπε...

Nα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας εννοω να ξεσηκωθούμε και να στείλουμε στο διάολο τους ξεπουλημένους εκπροσώπους μας.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιο απο αναγνωστη στο Μακελειο
Η τακτική του σάπιου 🍎 Μήλου…..αρχαία επεκτατικη στρατιγικη….κυριευω- κυριαρχω ένα μικρό μέρος γης το κάνω δικό μου….και σιγά σιγά σε διαφορετικά μικρά σημεία γης κάνω το ίδιο…μέχρι να σαπισει ολόκληρο το μήλο 🍎…. Τέτοιο σχέδιο στρατηγικής χρησιμοποίησαν για την κατάρρευση της βυζαντινή αυτοκρατορίας η άλλων αυτοκρατοριων που είχαν μεγάλες και αχανες εκτασεις

Ανώνυμος είπε...

Ναι ΟΚ, θα ξεκινήσει την Κυριακή αλλά δεν ξέρω αν συνεχίσει! Μακάρι να συνεχίσει

Ανώνυμος είπε...

Και εύχομαι να συνεχίσει, γιατί με αυτούς τους Ανθέλληνες κατσαπλιαδες θα έχουμε Εθνικές Τραγωδίες!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι κατσαπλιαδες ειναι για το ιδιο αφεντικο δουλευουν απλα αλλαζουν τους πρωταγωνιστες σε ενα εργο χιλιοπαιγμενο, αλλα ο λαουτζικος οποιος του ταξει αλλαγη δημοκρατια και χρημα πεφτει με τα μουτρα στη φακα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...