Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αβραμόπουλος Λοβέρδος Γεωργιάδης Βορίδης και το λουρί της … NOVARTIS



Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των ονομάτων τεσσάρων (4) πρωτοκλασσάτων στελεχών της Αντιπολίτευσης που βρίσκονται στη λίστα της εταιρείας NOVARTIS αρχίζει από την 1η Φεβρουαρίου.

Στέλεχος που γνωρίζει εκ των έσω τις έρευνες μας είπε ότι η αποκάλυψη θα δημιουργήσει πολιτικό σεισμό στη χώρα και η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή και στην Εξεταστική Επιτροπή, στην οποία θα δημιουργηθούν συνθήκες παραπομπής σε προανακριτική Επιτροπή.

Τα κύρια στοιχεία πήραν από τις ΗΠΑ εισαγγελείς υπό την προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς κ.Ελένη Τουλουπάκη, αυτά διασταυρώθηκαν με τα ελληνικά στοιχεία και ...έρχεται σεισμός, κλαυθμός και οδυρμός.

Η Διαπλοκή προσπαθεί με νύχια και δόντια στο εσωτερικό, με συνεχείς συσκέψεις μελών της στην Αθηναϊκή Λέσχη να βρει τρόπους μη δημοσιοποίησης των στοιχείων.

Στις συσκέψεις της Αθηναϊκής Λέσχης που γίνονται σε ιδιαίτερο "πριβέ χώρο" συχνή είναι η παρουσία δυο υψηλόβαθμων δικαστικών λειτουργών και τραπεζικών στελεχών. Εκεί ανταλλάσσονται πληροφορίες και οικοδομείται από τώρα η "άμυνα" στη δικαστική εξέλιξη.

Το σύστημα που είχε στήσει η NOVARTIS στην Ελλάδα παραπέμπει σε αυτό της Siemens.
Ο πολυεθνικός κολοσσός για να αποκτήσει κυρίαρχη θέση στην αγορά φαρμάκων είχε στήσει ένα δίκτυο που μοίραζε μίζες σε πολιτικούς, στελέχη υπουργείων, διοικήσεις νοσοκομείων και ασφαλιστικών ταμείων και σε στελέχη μέσων ενημέρωσης.
Ένα δεύτερο σύστημα περιελάμβανε περίπου τρεις χιλιάδες γιατρούς, οι οποίοι συνταγογραφούσαν κατά παραγγελία τα φάρμακα της NOVARTIS, ζημιώνοντας το δημόσιο με δισεκατομμύρια ευρώ.
Με τον πακτωλό μαύρου χρήματος που μοίραζε στο παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα η NOVARTIS εκτίναξε τις πωλήσεις στην Ελλάδα, χρεώνοντας στα ασφαλιστικά ταμεία υπερτιμημένα σκευάσματα από τα οποία αποκόμιζε τεράστια κέρδη που έφταναν ακόμα και τριάντα φορές περισσότερο από το πραγματικό κόστος.
Τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS κατέθεσαν λεπτομέρειες για το δίκτυο εταιρειών που είχαν στήσει σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες, προκειμένου να διακινούν το μαύρο χρήμα που προορίζονταν για τις διακριτικές πληρωμές.
Μια σειρά από εταιρείες – σφραγίδα είχαν στήσει βιομηχανία με εικονικά τιμολόγια, προκειμένου να δικαιολογούν τα ποσά που δίνονταν σε μίζες.
Τα συγκλονιστικά στοιχεία από το σκάνδαλο της NOVARTIS και κυρίως η έρευνα που πραγματοποίησε το FBI, αξιοποιούνται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι σύντομα θα ασκήσουν κακουργηματικές διώξεις σε μεγαλόσχημους παράγοντες της δημόσιας ζωής.
Οι καταθέσεις των δύο προστατευόμενων μαρτύρων μιλούν για  μίζες που έπαιρναν ο οι υπουργοί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...