Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Όλοι ήξεραν εκτός από τους απλούς πολίτες-θύματα.





 Ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, σήμερα απόστρατος συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού, υπήρξε ο επικεφαλής του κλιμακίου της ελληνικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΚΥΠ στην Κερύνεια !!!
ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ! ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ.

( Όμως ένας προδότης ο Γκιζίκης όρκισε τον «εθνάρχη» Καραμανλή  για πρωθυπουργό, πράγμα που καθιστά όλα τα μετέπειτα άκυρα και κατά συναίνεση προδοτικά). .
 
Οι προετοιμασίες για την εισβολή, άρχισαν από τον Απρίλιο του 1974. Κορυφώθηκαν δε τον Ιούλιο, με την μεταφορά των αποβατικών δυνάμεων, στην περιοχή της Μερσίνας. Μια προετοιμασία, που χρειαζόταν χρόνο για να ολοκληρωθεί. Οι προετοιμασίες του τουρκικού στρατού, γίνονται αμέσως γνωστές στο κλιμάκιο της Ελληνικής ΚΥΠ Κερύνειας, όταν αυτές εξελίσσονταν. Στις 17 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, το δίκτυο της Ελληνικής ΚΥΠ, είχε όλες τις πληροφορίες για την εισβολή.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιναξε τα πεταλα ο καρντασης γειτομας

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/791116_kyma-fimologias-apo-aravikes-istoselides-o-rterntogan-pethane-apo

Ηθελε τηλεφωνικη συνομιλια με τον γκαντεμοσαυρο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ""ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...""

Ανώνυμος είπε...

Αυτός και ο Μακάριος.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια μέσω διαδικτύου ...... από τον Ρ.Τ.Ερντογάν στον Μπόρις Τζόνσον
Απο χθες το απογευμα μεχρι τωρα που εκλεισε 24ωρο παρατηρησατε κατι; Δεν υπαρχουν τσαμπουκαλεματα των Τουρκων ουτε καυστικες- εμπρηστικες δηλωσεις. Εξαφανισμενοι ολοι Ακαρ Τσαβουσογλου Ερντογαν, γκριζοι λυκοι. ηπιαν το αμιλητο νερο.
Τιναξε τα πεταλα.

Ανώνυμος είπε...

Η εβραική Mossad διέδωσε ότι πέθανε ό Ερντογάν γιά νά κόψει αντιδράσεις ποιοί θά δηλώσουν τήν συμπάθεια τους καί θά λυπηθούν . Θά ληφθεί υπόψι μετά σέ σχεδιασμούς της ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...