Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πολύ σκαμνί...πολύ σκαμνί.


Την άρση της ασυλίας του χοιροβοσκού  Πολάκη, με ψήφους 8 υπέρ και 2, κατά εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Απόφαση να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής να άρει τη βουλευτική ασυλία του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έλαβε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας έπειτα από το σχετικό αίτημα της εισαγγελικής αρχής για τις υποθέσεις παράνομης καταγραφής της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Γιάννη Στουρνάρα και τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον πρώην Πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε οκτώ βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία , το ΚΙΝ.ΑΛ και την Ελληνική Λύση ψήφισαν γνωμοδότηση υπέρ της άρσης ασυλίας του  Πολάκη, ενώ δύο βουλευτές (ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25) με διαφορετικό σκεπτικό ψήφισαν κατά.  


Στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφει η μήνυση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε βάρος του ψεκασμένου πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμηση για την ιστορία με τις βίζες στο ΥΠ.ΕΞ....
Η μη συμμετοχή του Καμμένου στις εθνικές εκλογές οδήγησε τη Βουλή στην απόφαση να επιστρέψει τη σχετική δικογραφία στην τακτική Δικαιοσύνη καθώς ο  Καμμένος δεν φέρει πλέον το βουλευτικό αξίωμα και ως εκ τούτου εκλείπει η αρμοδιότητα της Βουλής.   


Ρε έχετε άντερα; Να με πάτε ειδικό δικαστήριο…  
Στουρνάρα δε μας λες τι έγινε με εκείνα με 700.000 που πήρε η γυναίκα σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...