Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Υπέστησαν τους κινδύνους και τα τυχερά του επαγγέλματος.Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ρήξη τυμπάνου βρίσκεται η «ελεγκτής» της δήθεν Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων μετά την επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.

Οι εφοριακοί της ΑΑΔΕ, ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 55 ετών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από το ΕΚΑΒ φέρουν τραύματα στο κεφάλι από γροθιές. Ωστόσο, δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε και αξονική τομογραφία και αναμένεται μετά τις απαραίτητες εξετάσεις να αποχωρήσουν.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού ενώ ο της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα .
Η επίθεση έγινε όταν οι «ελεγκτές» της ΑΑΔΕ ζήτησαν από οδηγό φορτηγού μεταφορών να πραγματοποιήσουν έλεγχο στα παραστατικά και τα τιμολόγια για τα μεταφερόμενα ήδη. Το περιστατικό έγινε ότι ο οδηγός σταμάτησε σε σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το φορτηγό που  βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...