Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ωχ πάλι θα μας χρεώσει ασύστολα η “Lady G”



Δεν πήραμε το μάθημα από τους περιβόητους ολυμπιακούς αγώνες που πληρώνουμε  εξ΄΄αιτίας της σπάταλης τα κερατιάτικα για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.
Επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» ορίστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης υλοποιεί από σήμερα την απόφασή του, το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος.
Ο πρωθυπουργός ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου τη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα.




Καλά ο Κούλης δεν είδε τι έπαθε ο Τσίπρας με την άλλη πλούσια κυρία (Κατερίνα Παναγοπούλου); Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επι....δέξιούς κώλους; ...
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ
Η ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΤΟΞΟΥ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...