Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Aς μείνει στα ντολμαδάκια η Ντόρα, και να αφήσει τα σοβαρά σε άλλους. .


To Διεθνές Δίκαιο μιλάει για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα είναι απλά ένα θέμα γεροντικής άνοιας και αμορφωσιάς στην Ελληνική πολιτική αφού ακούγονται τέτοια πράγματα απο πολιτικούς πάνω από τα 70 με μεγάλη πρόσβαση στα ΜΜΕ του καρτέλ της διαπλοκής, εσωτερικής και εξωτερικής.
Η Μπακογιάννη Κούβελου (άλλος για το εκατομμύριο) Μητσοτάκη για να περάσει τις ιδέες Ερντογάν χρειάζεται συμμάχους. Χρειάζεται συμμάχους για να διασώσουν την καρέκλα  που τρώει λεφτά και που μοιράζει τη μπάλα  του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ήττας Μητσοτάκη τον Επιβλαβή. Ετσι γλύφει τον Σαμαρά και τον Παυλόπουλο αναφέροντας τις διεθνείς τους επιτυχίες. Ξεχνά τα κόκκινα δάνεια χωρίς ενόχους τραπεζίτες που διέσωσε με νόμο ο Σαμαράς και τα PSI του Σαμαρά Βενιζέλου, όπως και το “ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε” του Παυλόπουλου του Μηνυματάκια.
Kαλύτερα να βγαίνει στις μορφωτικές εκπομπές του Star και του Κσάι να παρουσιάζει σπιτικές συνταγές. Σαν πολιτικός ήταν και είναι αποτυχημένη. Άγνωστο παραμένει το μνημόνιο που έχει υπογράψει με την Τουρκία και αξέχαστο το περίφημο “ας δώσουμε και κάτι στη Τουρκία για να μη μας ενοχλεί (όταν μασάμε)”. To αεροπλάνο από τα Σκόπια με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας στην Κέρκυρα προσγειώθηκε πρώτη φορά με την άδεια της. Αυτή παραχωρεί για να μας αγαπάνε και να μένει στη καρέκλα με τις κυβερνήσεις της ΝΔ να μασάει.
Όταν οι Τούρκοι έκαναν έρευνες μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ δίπλα στο Καστελόριζο, που ήταν η κυρία αυτή; Ξάφριζε το κρέας; Το Ηράκλειο και τα Χανιά πνίγονται κάθε χρόνο από τα διακοσμητικά έργα που έγιναν εκεί επι της βασιλείας της.
O κοιμάς ο αδελφός της έκανε μπάνια στη Κρήτη χωρίς τον Χριστοφοράκο που πρόλαβε και την κοπάνησε στο αεροδρόμιο επι της υπουργείας της ή τράβαγε σέλφις σαν παιδαρέλι σε εκδρομή μέσα στη Βουλή;

Μαζέψτε τη. Έχει περάσει η μπογιά της και όσα λέει καταγράφονται… Γιατί η Ελλάδα μιλάει μόνο για υφαλοκρηπίδα; Τι πάει να πεί για την Ελλάδα μόνο θέμα υφαλοκρηπίδας υπάρχει με την Τουρκία;
Επιτέλους, δεν υπάρχει μόνο υφαλοκρηπίδα αλλά και ΑΟΖ. Φτάνει με τις παραχωρήσεις και τα κολπάκια των δηλώσεων στα ΜΜΕ του καρτέλ του κουτσομπολιού και της ταρίφας για εσωτερική κατανάλωση.

Το υπουργείο εξωτερικών επι Μπακογιάννη τα έκανε σκατά μιλώντας με τη Τουρκία μόνο για υφαλοκρηπίδα. Σκατά τα έκανε και με τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο με την Αλβανία.
Έτσι βάζεις την Αλβανία στην ΕΕ και βγαίνεις από το εμπόλεμο; Με παραχωρήσεις; Αυτά είναι εξωτερική πολιτική του κώλου. Είναι εξωτερική πολιτική υπαγορευμένη από την Τουρκία.


Κάνει πίσω η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα. Υιοθετεί τις Τουρκικές θέσεις.



Η μοναδική πολιτικός που πήγε στην ορκωμοσία του Σουλτάνου, ο γιος της ήταν συμφοιτητής του γιου του Ερντογάν, και αυτή που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Τουρκαλάδες  πήγε να το παίξει ακόμη μια φορά έξυπνη. Ας πάει καλύτερα να μαγειρέψει φαγητό και να το σερβίρει στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που τους ταΐζει και μετά να κάνει πολιτική, η αποτυχημένη Υπουργός Εξωτερικών, που δεν κατάφερε να γίνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φιλη μας η Ντορα, να θυμηθω δυο απο τα ανδραγαθηματα της.
Οταν ηταν Υπουργος Εξωτερικων πηγε να προσγειωθει στην Κερκυρα το προεδρικο- πρωθυπουργικο αεροσκαφος των Σκοπων που ειχε στην ουρα του ως εμβλημα τον Ηλιο της Βεργινας, και επειδη του απαγορευσαν την προσγειωση, μεσολαβησε η μανταμ Ντορα ετσι ωστε να προσγειωθει το μπουρδελο τους και τυπικα να αναγνωριστει ως δεδομενο οτι υπαρχει Μακεντονσκι κρατιδιο.

Δευτερο ανδραγαθημα της ως Υπουργος Εξωτερικων ηταν να καταργησει τυπικα και ουσιαστικα το αμυντικο δογμα Ελλαδας Κυπρου.

Ε, ο κοσμος τετοιους θελει να τον εξουσιαζουν και μετεπεινα να λεει πω ρε πουστη μου με κατεστρεψαν. Και μετα να τους ξαναωηφισει. Αυτο γινεται απο τη μεταπολιτευση και μετα, οι ιδιοι και οι ιδιοι μας κυβερνουν και 70 χρονια μας φερνουν την αναπτυξη απο χρονο σε χρονο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1973 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ""ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...."" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ""ΚΟΜΜΑΤΑ..."" ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ . ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ 1974 ΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ .... ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ . ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΤΙΑΞΕ . Ο ΛΟΓΟΣ ?? Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΟΨΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΨΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΥΓΟΥΜΕ .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...