Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Βάλτε την ταμειακή στο... πεζοδρόμιο.


Η πρόεδρος Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων, Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης μίλησε για την κινητοποίηση του σωματείου ώστε να αλλάξει ο αντικαπνιστικός νόμος αλλά και για το γεγονός ότι πελάτες χρησιμοποιούν ως αφορμή το τσιγάρο και να εξαφανίζονται χωρίς να πληρώσουν.
«Τα περιστατικά συνέβησαν τόσο σε αθηναϊκό κατάστημα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Βγήκαν να καπνίσουν, πήραν μαζί τους και το μπουκάλι τους και έφυγε όλη η παρέα χωρίς να πληρώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Νίκη Κωνσταντίνου στον Alpha 98,9 και συνέχισε για το αν θα υπάρξει εναλλακτική πρόταση:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος ως εχθές ήσουν στα τοπ αποτελεσματα όταν έγραφα με λατινικους χαρακτήρες Ixnos. Σήμερα αν δεν προσθετα το blogspot δεν θα σε εβρισκα ποτε. Το ίδιο και με τα ελληνικά. Για προσεξε το αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα τι βρηκα. Εψαχνα καιρο μια συνταγη για να φτιαξω αυθεντικο σουτζουκι οπως τρωγαμε παιδια και τη βρηκα στο youtube απο ενα τρελλαμενο Καυκασιο.

Επειδη εχει αρκετη δοση αυθεντικου χιουμορ αν και το παιζει συνηθως βαρυ πεπονι, κατα βαθος ειναι χαζομπαμπας, πινει αβερτα και τους κρασους του, εχει και καλογυρισμενα βιντεο με ολων των ειδων τα κρεατικα, τη λεει συνεχεια και στους βετζετεριανς, ξεκινησα να βλεπω τα βιντεο του.

Πανω στο πιανο εχει την εικονα του Γεροντα Παισιου και δεξιοτερα τον Ιωσηφ Βατοπεδινο.

https://youtu.be/pyhyeASvgPo?t=11

Ανώνυμος είπε...

Τελικα πρεπει να εχει Ελληνικες ριζες απο οσο καταλαβα γιατι ακουει στα βιντεο και ζειμπεκικα Ελληνικα, φτιαχνει τζατζικι, Γιωργος αυτος Αλεξια η γυναικα του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...