Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ψιλοανοίγουμε από Δευτέρα.

Χαλάρωση μέτρων με... ατομική σας ευθύνη.Το κράτος είναι ανεύθυνο.

Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, με τη χρήση ειδικού κωδικού στο  13032 και με τον χρονικό περιορισμό των τριών ωρών άπαξ ανά ημέρα θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα. Θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away). Θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

Διαδημοτικές μετακινήσεις μόνο για οικογένειες ή τρία άτομα

Όσον αφορά στις διαδημοτικές μετακινήσεις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε ότι από το Σάββατο 3 Απριλίου και με κωδικό 6 θα επιτρέπεται, και μόνο για άσκηση, και έως τρία άτομα ή μία οικογένεια, η μετακίνηση από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο. Το μέτρο θα εφαρμοστεί πιλοτικά μόνο τα Σαββατοκύριακα με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας.

108 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 61 στο Ηράκλειο, 23 στο Ρέθυμνο και 24 στα Χανιά.

Στα χίλια μας έβαλαν μέσα, στα 4.000 μας βγάζουν έξω ,στις 10.000 θα μας δώσουν και από δέκα αστυνομικούς να μας φυλάνε σαν τον Φουρθιώτη μαζί με μια BMW X5 δώρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα γ@μημέν@ τα clik away & clik in shop δεν τα αποχωρίζεται ποτέ αυτή η κυβέρνηση, βγάζει ίκτερο, σπυράκια, κοκίτη, ανεμοβλογιά στην θέα της πραγματικής ομαλότητας στην αγορά.

Ανώνυμος είπε...

ψιλομαλακιζομαστε την δευτερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...