Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Aπό κάτω από το ραδίκι, κάθονται ...δυό ...εμβολιασμένοι

 

Για την ιστορία πέντε κολοσσοί στα  μπουζούκια: Μανώλης Χιώτης (ταξιμι, ο Χιωτης παίζει με το μπουζούκι του Ζαμπετα!), Κώστας Παπαδόπουλος, Λάκης Καρνέζης, Γιάννης Καραμπεσίνης, Στέλιος Μακρυδάκης.

 

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον με πρωτεύουσα το Σιάτλ προσφέρει ένα τσιγάρο μαριχουάνας σε κάθε πολίτη που θα πάει να εμβολιαστεί καθώς οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν το πρόγραμμα «Joints for Jabs», δηλαδή «Τσιγάρα με ναρκωτικά με αντάλλαγμα εμβόλια», που τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου, αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι θα επιτρέψει στους λιανοπωλητές μαριχουάνας να παρέχουν στους πελάτες ηλικίας 21 ετών και άνω ένα τσιγάρο μαριχουάνας στα καταστήματά τους, αφού λάβουν την πρώτη ή την δεύτερη δόση του εμβολίου. Η προσφορά ισχύει μόνο για τσιγάρα και όχι για άλλα προϊόντα μαριχουάνας.

Εκτός από κάνναβη, η λίστα των παροχών στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μπύρα, κρασί ή κοκτέιλ στους κατοίκους, που θα επιδείξουν απόδειξη εμβολιασμού. Από τότε που ο ρυθμός εμβολιασμού των ΗΠΑ άρχισε να μειώνεται απότομα στα μέσα Απριλίου, οι πολιτείες έχουν ξεκινήσει προσφορές όπως δωρεάν μπύρα στο Νιου Τζέρσεϋ ή ακόμα και κλήρωση για υποτροφίες σε κολέγια στη Νέα Υόρκη και το Οχάιο. πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει λαχειοφόρους αγορές που απονέμουν χρηματικά έπαθλα ύψους 1 εκατ. δολ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα νεα παιδια εχουν παρει αναποδες, λιγα, αλλα ειναι παναξια κομμαντα του Θεου, πανε γαμιωντας κατι "ευσεβεστατα πολυπροβεβλημενα" ρομπατα παπαδαρια.
Ναι και κατι ασχετο?
ΕΣΚΑΣΕ πριν από λίγο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες άνδρες της ΕΜΑΚ προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ασφαλιστικά μέτρα κατά της εντολής που τους υποχρεώνει σε eμβολιασμό!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει. Η κάνναβη είναι το σόμα από το βιβλίο του Άλντους Χαξλεύ "θαυμαστός νέος κόσμος". Θα το παίρνεις και θα ξεχνάς, άμα πάρεις πολύ μεγάλη δόση θα τα ξεχνάς και όλα, έγνοια καμία, δεν θα θυμάσαι ότι είχες προβλήματα. Ο Μπάϊντεν θέλει να επιβεβαιώσει το επιστημονική φαντασίας βιβλίο ότι είναι ο Φόρντ με την μεγάλη επανεκίννηση που θέλει να κάνει παγκόσμια. Μπορώ να πω κι αλλά. Θα ξανά-επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Να λετε- λεμε να μαθαινουμε, καποια ισως να φαινονται τραβηγμενα αλλα μετα απο καποια χρονια τα βλεπουμε μπροστα μας. Μα πως γινεται καθε φορα χρονια ολοκληρα οσα ολα λενε οι ψεκασμενοι και οι συνομωσιολογοι να πεφτουν κατα ριπας κατακεφαλα στους αφελεις, που μια ζωη δεν ηξεραν, ναι ναι ναι, και παντοτε πεφτουν απο τα συννεφα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...